Diari Més

El Reus, davant d'un dels millors records

Els roig-i-negres visiten aquesta tarda (18 h) un Oviedo al qual ja van derrotar la passada temporada

El CF Reus buscarà el primer triomf del curs.

El CF Reus buscarà el primer triomf del curs.CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Passaven els 90 minuts reglamentaris i molts pensaven que el CF Reus es condemnava a un empat que no era, ni molt menys, negatiu. Sumar un punt al Carlos Tartiere gairebé sempre és un gran resultat, però en aquella ocasió la sort, gràcies a una empenta brutal final, va estar del costat de l'equip que entrenava llavors Natxo González.

Máyor, amb un gol a les acaballes del duel, li va donar els tres punts al seu equip, una victòria que va impulsar als reusencs cap a les posicions altes, que no van deixar fins a la segona volta.

Aquest mateix Oviedo és el rival que visitaran els d'Aritz López Garai, aquesta tarda, a partir de les 18 hores. Serà un partit en el qual absolutament de res val el passat, ja que només importa el present.

A més, serà molt especial per a un jugador de l'Oviedo, un Ramon Folch que s'enfrontarà a l'equip que el va fer triomfar i que el va ajudar a signar pels asturians.

En el plànol esportiu, Vitor Silva i Guzzo causen baixa per lesió, i ja podria entrar a l'onze inicial Pichu Atienza, encara que el bon inici de temporada de Pablo Íñiguez el podria continuar deixant a la banqueta.

Amb Edgar Badia a la porteria, la defensa la formarien Miramón, Olmo, Íñiguez i Migue García; per davant, un trivot amb Gus Ledes, Tito i Borja. Per davant, Querol podria entrar a la titularitat per la dreta, Cámara seguiria per l'esquerra i Máyor actuaria en punta.

De moment, el darrer fitxatge del CF Reus, Dejan Lekic, haurà d'esperar la seva oportunitat des del banc.

tracking