Diari Més

Un Nàstic sense Tejera vol arrencar el vol contra l'Sporting

El centrecampista no arriba a temps i entra a la convocatòria Eddy Silvestre

Sergio Tejera.

Sergio Tejera.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic vol que a la tercera sigui la vençuda. Després de perdre contra l'Almeria en la jornada inaugural de Lliga i d'emptar a Reus, els de Lluís Carreras afronten el complicat repte de derrotar a l'Sporting de Gijón, equip que és clar candidat a l'ascens a Primera Divisió i que vindrà sense complexes al Nou Estadi (avui, 18 hores).

Els asturians arriben al duel amb un vell conegut a la seva plantilla. Jordi Calavera, exjugador del Nàstic i un dels millors laterals drets de Segona A, serà el convidat estrella.

El tècnic del Nàstic té el contratemps dels contratemps. Sergio Tejera, cervell de l'equip, no ha entrat a la convocatòria per unes molèsties musculars, i es converteix automàticament en baixa pel duel. També són baixa, per lesió, Pol Valentín, Mohammed Djetei, Abraham Minero i Jean Luc. Per estar convocats amb les seves respectives seleccions, no hi seran Dimitrievski ni Kakabadze, amb què resultarà molt complicat posar sobre la gespa un onze semblant al titular.

El primer dubte arribarà a la porteria. Sense el macedoni, Perales i Bernabé es juguen un lloc. Tenint en compte que el primer ha entrat en les dues primeres convocatòries de la temporada, tot apunta que el titular serà ell.

A la defensa, sense un lateral dret nat, Daisuke Suzuki ocuparà aquesta demarcació, deixant a Javi Jiménez a l'esquerra. Sense el japonès a l'eix, Molina podria endarrerir la seva posició, jugant al costat de Perone.

Com a pivot, podria debutar Gaztañaga, i Maikel Mesa i Juan Muñiz jugarien per davant. Eddy Silvestre, fitxat aquesta mateixa setmana del Cadis, també ha entrat a la convocatòria i podria gaudir dels primers minuts com a grana.

Per davant, els extrems tonarien a ser per a Omar Perdomo i Juan Delgado, mentre que Manu Barreiro serà el punta titular.

La resta de futbolistes no convocats són Uche, Stephane Emaná, Carlos Blanco, Bustos i Tete Morente.

tracking