Diari Més

El Nàstic apurarà per fitxar un lateral dret

Nili, que ha rescindit amb el Barça, una opció

Nili, quan va deixar Las Palmas.

El Nàstic apurarà per fitxar un lateral dretCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha donat per tancada la seva plantilla amb l’arribada d’Eddy Silvestre, centrecampista fixat pel Cadis aquest dilluns al vespre i que dimarts va ser anunciat pel club. Ara bé, l’entitat que presideix Josep Maria Andreu no es tanca en banda a l’hora d’esperar al final del mercat d’estiu per si pot arribar una bona oportunitat que obligui a tornar a posar la maquinària de la direcció esportiva.

Per molt que des de l’entitat grana es vulgui remarcar que estan contents amb la plantilla actual, hi ha almenys una demarcació que no està coberta i ben doblada. El lateral dret del Nàstic no ofereix la seguretat esperada, ja que Otar Kakabadze no agafa el rol que se li va demanar, i a Pol Valentín, germà de Gerard (ara al Deportivo de la Corunya de Primera Divisió) el veuen encara massa verd.

Tot i que Lluís Carreras cregui que amb Daisuke Suzuki n’hi ha prou per cobrir aquesta demarcació, les circumstàncies abans anomenades podrien precipitar el fitxatge d’un nou futbolista. Nili Perdomo, que ha deixat de pertànyer a la disciplina del FC Barcelona, seria l’escollit per poder reforçar aquest lateral dret que ara sembla tant necessitat d’efectius. La convocatòria de Kakabadze amb Geòrgia encara fa que sigui més necessari un reforç, ja que aquesta circumstància es podria repetir.

Nili, de 23 anys, no ha acabat de convèncer al Barça, i li han mostrat la porta de sortida. Tot i això, la temporada passada va arribar a estar convocat amb el primer equip blaugrana, sota les ordres de Luis Enrique.

Nili ha jugat durant una campanya al Barça B, actuant en un total de 18 enfrontaments, partint en 12 d’ells com a titular. Abans, es va formar al planter de Las Palmas, ascendint al primer equip a la campanya 2015-16 i jugant-hi 8 partits, 4 com a titular.

tracking