Diari Més

Zahibo, amb l'alta mèdica, podria tornar dissabte

Jean Luc i Pol Valentín tenen números per arribar al duel de Cadis del divendres de la setmana vinent

Zahibo amb l'escut del Nàstic.

Zahibo amb l'escut del Nàstic.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Wilfred Zahibo ja compta amb l'alta mèdica. El jugador del Nàstic, que patia una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta, ja s'ha recuperat del tot i ara manca que tingui l'alta esportiva, que vol dir que s'ha de veure la seva evolució per si l'entrenador decideix fer-lo entrar, o no, a la convocatòria d'aquest dissabte contra l'Sporting de Gijón (18 hores, Nou Estadi).

Altres dos futbolistes que estan a punt de sortir de la infermeria són Jean Luc i Pol Valentín. L'extrem africà, amb una lesió tendinosa en la musculatura adductora, està realitzant treball de fisioteràpia i de readaptació, i podria entrar a la convocatòria del Cadis-Nàstic de la setmana vinent, sempre que Lluís Carreras ho cregués convenient.

En una situació molt semblant es troba Pol Valentín, que està evolucionant molt bé de la seva lesió muscular a la cuixa esquerra. El lateral, si continua així, estarà disponible pel tècnic.

Els futbolistes que no entraran en les pròximes convocatòries són Mohammed Djetei, operat del genoll i que no tornarà fins l'any vinent, i Abraham Minero, que s'està recuperant d'un cop patit durant la pretemporada.

tracking