Diari Més

Dimitrievski i Kakabadze marxen amb la seva selecció i engreixen les baixes

Els lesionats Pol Valentín, Djetei, Abraham Minero, Zahibo i Jean Luc continuen sense poder se convocats per Carreras

Stole Dimitrievski s'ha consolidat com a porter titular del Nàstic després d'una temporada a l'ombra de Manolo Reina.

Dimitrievski i Kakabadze marxen amb la seva selecció i engreixen les baixesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més problemes per a Lluís Carreras. Si l’entrenador del Gimnàstic de Tarragona va tenir fins a cinc baixes, totes elles per lesió, per afrontar el derbi del passat diumenge contra el Reus, la llista s’engreixa a set de cara a l’enfrontament d’aquest dissabte (sis de la tarda) davant de l’Sporting de Gijón al Nou Estadi.

Ja era conegut que Pol Valentín, Mohammed Djetei, Abraham Minero, Wilfred Zahibo i Jean Luc no arribarien a temps, ja que les seves respectives lesions els ho impedeixen. Però resulta tot un contratemps que les seleccions nacionals tinguin partit classificatori pel Mundial tot just en un cap de setmana tan complicat, on la victòria pel Nàstic resulta tan necessària.

Stole Dimitrievski i Otar Kakabadze han estat convocats per Macedònia i Geòrgia, respectivament, per poder disputar els duels que els ocupen aquest cap de setmana.

El porter ha estat convocat per Macedònia per disputar dos duels vitals per poder seguir endavant amb la seva missió. El dissabte dia 2 de setembre, Macedònia visitarà Israel a tres quarts de nou de la nit i dimarts dia 5 de setembre, en el mateix horari, rebrà a la Selecció d’Albània. Dimitrievski és el meta titular de la seva selecció i, per tant, si no hi ha cap problema de darrera hora serà el porter que disputarà els dos enfrontaments. Per tant, també es perdrà el partit de Copa del Rei que el Nàstic jugarà al Nou Estadi el mateix dimarts 5 de setembre, contra el Lugo.

Per la seva banda, Kakabadze, que juga amb la Selecció de Geòrgia, també tindrà un doble compromís. El dissabte dia 2 de setembre, a casa, contra Irlanda (sis de la tarda) i, el 5 del mateix mes, a Àustria (tres quarts de nou del vespre). Són dos jugadors titulars fins ara que no podran ser alineats, amb què els problemes a l’onze creixen. I això succeeix perquè el Nàstic es quedarà curt d’efectius.

A la porteria, José Perales i Barragán seran els dos futbolistes que lluitaran per la titularitat. En defensa, però, serà on hi haurà més problemes a l’hora de confeccionar un onze competitiu. Els dos únics laterals drets, com són Pol Valentín i el mateix Kakabadze, no hi seran. Per tant, caldrà reubicar algun futbolista.

Té tots els números Daisuke Suzuki, utilitzat en nombroses ocasions en aquesta demarcació durant la temporada i mitja que porta al club. Si el japonès actués tirat a la dreta, a l’eix només hi podrien actuar Bruno Perone, Carlos Blanco i Xavi Molina. Perone és titular per a Lluís Carreras, però els altres dos serien casos especials.

Carlos Blanco no ha jugat nin un minut en els dos partits que s’han disputat fins ara i, Xavi Molina, tot i que sí que és titular indiscutible, ho és en la demarcació de centrecampista defensiu. Per tant, o el tècnic ha d’apostar per un jugador inèdit fins ara, o ha de reubicar a Molina, i donar entrada a Gaztañaga a la medul·lar. Precisament, una tercera opció per a l’eix de la defensa seria el futbolista arribat de la Reial Societat, encara que, de moment, se’l veu més com a mig centre.

tracking