Diari Més

El derbi tarragoní de segona

Lluís Carreras: «Avui no ha faltat res, només un gol més»

Per a l’entrenador del Nàstic, el més just a Reus hauria estat una victòria visitant

Lluís Carreras, a l'àrea tècnica de l'equip visitant durant el partit disputat el vespre d'ahir a Reus.

Lluís Carreras: «Avui no ha faltat res, només un gol més»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Carreras, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, va marxar de l’Estadi Municipal de Reus amb la sensació que el seu equip podria haver tornat a casa amb un resultat millor. En aquest sentit, el català va apuntar que «si fem la valoració minut a minut, és complicat. Normalment, les fem en la totalitat del partit, i mereixíem guanyar», tot afegint sobre el mateix tema que «crec que en el còmput global dels 90 minuts mereixíem més».

Carreras va assegurar que no va comentar res especial als seus futbolistes al descans, ja que «no he fet res, només repetir-los el que havíem de fer.

Han estat ells els que s’han posat l’equip a l’esquena, que han pressionat més. Ho han fet sols, ja que saben que ho poden fer». L’equip que ell demana és un «Nàstic que guanyi, però que s’assembli al dels segons 45 minuts». Lluís Carreras també ha tingut paraules per a Uche, que debutava aquesta temporada després d’arribar tard a la pretemporada en frustrar-se la seva marxa al futbol xinès. «Molt bé, ja que ha fet el que se li ha demanat», va dir l’entrenador sobre l’Africà. Va sorprendre, després del mal partit de l’equip, a l’hora de determinar que «el primer dia (contra l’Almeria) va faltar encert i avui no ha faltat res, només un gol més».

Amb més autocrítica es va expressar després de l’enfrontament el golejador del Nàstic, un Maikel Mesa que va reconèixer que l’equip va anar de menys a més i que tot podria haver passat després dels 90 minuts.

«Ha estat un partit molt típic de Segona Divisió A. Hem patit, però hem aconseguit sumar un punt, que és molt important a Segona Divisió A», va manifestar el futbolista, qui va reconèixer obertament que «a la primera meitat ens han costat les segones jugades. Allí, ells s’han fet els amos del partit, però hem pogut aconseguir trobar on fer-los mal».

És més, Mesa va explicar què s’havia de canviar per poder millorar l’equip i emportar-se alguna cosa positiva de Reus: «Havíem de fer ajustaments, ja que si no, no hauríem pogut treure res positiu. A partir de guanyar les segones jugades som un equip molt a tenir en compte. Si seguim aquesta línia i fem un pas endavant serem forts. El Nàstic de la segona meitat és el que hem de veure. Sabíem que amb el que havíem donat a la primera meitat no en teníem prou per guanyar el partit».

A nivell personal, com no, Mesa va mostrar-se molt feliç per ser l’autor del gol que li donava l’empat als seus. «Sempre que marques gol és una alegria. L’he agafat, i cap a dins», va expressar el migcampista.

tracking