Diari Més

Futbol platja

Llorenç Gómez es proclama campió de la Lliga Portuguesa amb el Braga

El torrenc va fitxar per aquest equip per disputar la fase final del campionat, i l’ha aconseguit alçar

Llorenç Gómez, amb el trofeu de campió de Lliga, acompanyat del seu equip.

Llorenç Gómez es proclama campió de la Lliga Portuguesa amb el BragaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gana de títols de Llorenç Gómez León sembla no tenir límits. Aquest jugador de futbol platja de Torredembarra que porta el nom del municipi arreu del món l’ha tornat a fer.

Aquest diumenge, Llorenç Gómez es va proclamar campió de la Lliga Portuguesa amb la samarreta del Braga, equip que l’havia fitxat per disputar-ne la fase final. El torrenc és un jugador molt cotitzat i tots els grans equips se’l rifen a l’hora de la veritat.

Llorenç Gómez va estar a Portugal durant cinc dies. En dos d’ells va realitzar entrenaments oficials a les noves instal·lacions del club portuguès i, a continuació, van iniciar el camí a Nazaré, on va tenir lloc la fase final de la competició.

En el primer enfrontament, el Braga va guanyar 0-5 al CD Nacional, amb una diana de Llorenç Gómez. En el segon duel de la fase, l’equip del torrenc va guanyar 6-1 al GR Amigos de Paz, amb dues dianes del tarragoní. A la final, tot i que no va poder marcar cap gol, el partit també el va guanyar el Braga. Va ser en els penals (2-3), ja que el temps reglamentari va acabar amb un resultat d’empat a 4.

Així, Llorenç Gómez es va proclamar màxim golejador del torneig, amb tres dianes, les mateixes que Jordan i que Be Martins, també del Braga.

tracking