Diari Més

Cervera: «Vull que sigui la festa del 'fair-play', el derbi es juga a la gespa»

Serà l’alcalde accidental durant el derbi

Jordi Cervera, durant el Reus-Nàstic de la temporada passada

Cervera: «Vull que sigui la festa del 'fair-play', el derbi es juga a la gespa»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Cervera, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus i que serà l’alcalde accidental durant el derbi a causa de l’absència de Carles Pellicer, afirma als quatre vents que el partit de diumenge «vull que sigui la festa del fair-play, la festa de les aficions». «El derbi es juga a la gespa», continua afirmant el regidor en una entrevista al Diari Més.

Per a ell, el partit «arriba massa aviat, ja que és el primer partit que juga el Reus Deportiu a casa. Els dos equips s’estan posant a to en aquests moments, ja que encara estan immersos en el mercat de fitxatges». Tot i això, s’aventura a un resultat: «3-1», és clar, a favor del Reus.

Sobre la picabaralla que hi ha entre clubs sobre l’etern debat del nombre d’entrades que s’han de donar, Cervera ho té clar. «El camp del CF Reus té la capacitat que té. A partir d’aquí, el Reus Deportiu ha complert amb el percentatge d’entrades que ha de donar a l’equip visitant», va dir.

Per a ell, «és un partit on hi haurà moltes mesures de seguretat, i no ha de passar res» i, a banda, que serà «un partit de glamour a la llotja, ja que vindran el secretari d’Esports de la Generalitat, l’alcalde de Tarragona, el president de la Federació Catalana de futbol...».

tracking