Diari Més

Derbi Reus-Nàstic

Xavi Molina, sobre les entrades: «Quan vinguin aquí, imagino que es trobaran amb el mateix que ofereixen ells»

El capità del Nàstic espera un derbi «pacífic»

Xavi Molina: «Si l'Eibar ho va fer, per què no podem nosaltres?»

Xavi Molina: «Si l'Eibar ho va fer, per què no podem nosaltres?»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CF Reus i Nàstic ja preparen el derbi d’aquest diumenge (20.30 hores), en el qual els dos equips arriben després de no haver pogut sumar la victòria en la jornada inaugural de Lliga. El Reus va aconseguir un empat a Lugo, però el conjunt tarragoní va perdre al Nou Estadi davant de l’Almeria.

El capità del Nàstic, Xavi Molina, ha parlat avui abans que l’equip partís a Ascó, on ha entrenat a causa del fong que ha atacat el Nou Estadi i que impedeix que s’hi pugui exercitar amb normalitat. Ha recordat el darrer derbi, al Nou Estadi, que va finalitzar 0-1 amb gol de Máyor i que gairebé envia al Nàstic a Segona B. Un espectacular final de temporada, però, va salvar la papereta.

«En l’últim derbi ens van marcar en el darrer minut, i ens va fer molt de mal. Ens van guanyar, i van aconseguir la salvació», ha recordat. El Reus va celebrar alguna cosa més que tres punts, ja que virtualment era de Segona A, i el Nàstic encara va viure una destitució d’entrenador i diversos alts i baixos. Al final, però, amb final feliç.

La temporada és completament nova, i d’aquesta circumstància n’és ben conscient el capità, el qual destaca que «el nostre treball és canviar el que es va veure l’any passat. Esperem brindar-li a l’afició la primera victòria de la temporada i, si és contra l’etern rival, encara millor». Tot i això, Xavi Molina reconeix que li va sobtar la derrota del passat diumenge contra l’Almeria, ja que «veníem de fer un molt bon treball amb bons resultats a la pretemporada, però les coses no van anar com esperàvem».

En les darreres hores, s’ha creat polèmica entorn a la venda d’entrades. El CF Reus no ha facilitat al Nàstic les que aquest havia demanat i, al seu torn, el club de la ciutat de Tarragona ha encoratjat als seus aficionats a acudir a la botiga del CF Reus per poder fer-se amb el seu tiquet. Així, les aficions estaran barrejades al camp. Molina, però, no creu que hagi de produir-se cap incident: «Crec que les dues són bones aficions i no té per què passar res». Ara bé, avisa sobre el nombre d’entrades facilitades que «ells ens han donat les entrades que han trobat oportú i, quan vinguin aquí, imagino que es trobaran amb el mateix que ofereixen ells. En aquest sentit, no veig cap problema».

Pel que fa al que es podrà veure durant els 90 minuts, Molina té clar que «esperem un gran espectacle, amb dues aficions pacífiques, que l’important sigui el futbol».

També ha recordat el darrer Reus-Nàstic, que va acabar amb victòria local i amb expulsió del mateix Xavi Molina. «L’últim expulsat allí vaig ser jo, i van ser dues jugades sense cap mena de nerviosisme. A la segona targeta vaig arribar una mica tard i Querol li va posar la seva salsa. Intentaré no cometre els mateixos errors que vaig cometre l’any passat», va recordar.

tracking