Diari Més

Derbi Reus-Nàstic

El Nàstic jugarà a Reus sense samarreta oficial

Les dues primeres coincideixen en algun color amb el rival i, la tercera, encara no està a punt

Una samarreta Hummel blanca.

El Nàstic jugarà a Reus sense samarreta oficialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic no jugarà a Reus amb la seva primera equipació. Ni amb la segona. Ni amb la tercera. Amb quina jugarà? Doncs amb cap samarreta oficial. L’equip tarragoní es presentarà a la capital del Baix Camp amb una samarreta que, molt probablement, serà de color blanc i, com no, de Hummel.

Tant la primera com la segona samarreta coincideixen en algun color amb la samarreta de l’equip local, el CF Reus, que és de color roig-i-negra. Per altra banda, succeeix que la tercera equipació encara no existeix.

Fa algunes setmanes, el club va iniciar una campanya perquè fossin els aficionats els encarregats d’escollir el disseny, en un concurs que es va tancar fa dies. Tot i que el club i Hummel ja saben quin és el disseny guanyador, encara no està confeccionada la peça i, per tant, no hi ha samarreta.

Amb aquest panorama, només hi ha una solució. Buscar un color que no coincideixi amb els del CF Reus i, el més probable, és que Hummel faciliti samarretes blanques, que estampin els números i els noms dels futbolistes, i a jugar.

tracking