Diari Més

Mihajlo Zvonar reforça el joc exterior del CBT de Berni Álvarez

Als seus 25 anys, fa 190 centímetres d’altura i prové de la Gallofa & Co de lliga EBA

El flamant fitxatge del CBT, amb la samarreta del seu antic equip.

Mihajlo Zvonar reforça el joc exterior del CBT de Berni ÁlvarezCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mihajlo Zvonar s’ha convertit en la sisena incorporació del Club Bàsquet Tarragona per a la propera temporada. Zvonar prové de la Gallofa & Co, equip càntabre que va competir l’any passat en el grup A de la lliga EBA, té 25 anys i mesura 190 centímetres d’altura. Té nacionalitat de Bòsnia i Hercegovina i aquest any viurà la seva segona experiència en el bàsquet espanyol.

Abans d’arribar a Espanya, Mihajlo Zvonar va tenir una àmplia experiència en la lliga del seu país, on es va coronar campió de lliga MLRS amb el KK Prijedor, a més Zvonar va ser nomenat MVP de la fase final de la competició. Zvonar és un escorta físic i polivalent, pot jugar en la posició de dos i de tres, és un jugador esquerrà que pot tirar a cistella des de lluny i atacar el cèrcol, a més és un jugador intel·ligent que li agrada repartir molt joc als seus companys. Físic i intel·ligència per a la línia exterior cebetista.

Berni Álvarez, entrenador del CBT, valora positivament l’arribada de Zvonar a la plantilla, ja que «és un jugador polivalent, ha tingut una bona carrera a Bòsnia i l’any passat va tenir la seva primera experiència a Espanya». Igual que va passar amb Sephard i Balkovic, Berni Álvarez destaca la versatilitat de Mihajlo Zvonar, que «és un jugador que pot jugar en la posició de dos i de tres». A més, el tècnic opina que «és un jugador incisiu, molt bo jugant al contraatac, bo amb la finalització i generant superioritats». En definitiva, l’entrenador del CBT creu que «ens ajudarà amb el perfil d’equip que estem fent».

Amb l’arribada de Mihajlo Zvonar ja són sis els jugadors de la primera plantilla del club cebetista. La promoció de Dani Fernández al primer equip, la renovació de David Fernández i la tornada de David Mesa se sumen a l’arribada de David Sephard, Mike Balkovic i ara Mihajlo Zvonar.

tracking