Diari Més

Maikel Mesa no s'entrena amb el Nàstic per un procés víric

La seva participació diumenge a Reus no perilla

Maikel Mesa, durant el Nàstic-Almeria.

Maikel Mesa, durant el Nàstic-Almeria.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maikel Mesa no ha realitzat l'entrenament complet amb el Nàstic, però la seva participació aquest diumenge en el derbi a Reus a l'Estadi Municipal no perilla en cap cas.

El centrecampista del Nàstic està travessant un procés víric que l'impedeix poder exercitar-se amb la resta de companys, encara que manquen tres dies d'entrenaments, i el seu concurs el les darreres sessions de la setmana està assegurat.

En principi, demà ja podria acompanyar als seus companys a Ascó, on l'equip continuarà amb la seva preparació. El canvi d'escenari està motivat per un fong que ha atacat tant al Nou Estadi com a l'annex.

Maikel Mesa ha demostrat que és un futbolista imprescindible per a l'entrenador del Nàstic. El centrecampista ha estat un pilar bàsic en els duels de pretemporada, i també va jugar els 90 minuts en el partit de Lliga contra l'Almeria.

Fins i tot, Mesa va fallar un gol cantat a les acaballes de l'enfrontament. Sol, davant el porter, quan ja s'havien disputat 92 minuts de joc, el canari va enviar la pilota a la fusta, condemnant als seus a marxar de buit.

tracking