Diari Més

Futbol platja

El torrenc Llorenç Gómez fitxa per l'Sporting Clube de Braga

Hi disputarà la Super Final de la Lliga Portuguesa després de marxar del CSKA de Moscou

Llorenç Gómez està molt content per la seva nova aventura.

El torrenc Llorenç Gómez fitxa per l'Sporting Clube de BragaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Llorenç Gómez no para. El jugador de futbol platja nascut a Torredembarra ha fitxat per l’Sporting Clube de Braga, amb el qual disputarà pròximament la Super Final de la Lliga Portuguesa. Aquest club compta actuament amb deu jugadors que són campions mundials, tots ells brasilers i portuguesos. Gómez serà l’únic esportista espanyol a la plantilla.

El torrenc explicava mitjançant un comunicat que «afronto un nou repte per continuar creixent com a persona i com a esportista», tot afegint que «intentaré aportar el màxim possible a un grup d’altíssim nivell i de gran qualitat».

El futbolista arriba al seu nou equip després de finalitzar en tercera posició a la Lliga Russa amb el CSKA de Moscou, conjunt que la passada temporada va finalitzar en última posició, amb tan sols tres punts. Era la segona participació a la Lliga Russa de Llorenç Gómez, després de la del 2015, quan va ser campió amb el BSC Kristall. «D’aquesta manera, he pogut incrementar el meu palmarès amb una nova tercera posició», conclou Gómez.

tracking