Diari Més

Derbi Reus-Nàstic

El Nàstic emplaça als seus que vagin a comprar les entrades pel derbi a la botiga del CF Reus

Totes les entrades que han arribat a Tarragona són per a les penyes i, per tant, no hi haurà cap punt de venda al Nàstic

Aquesta imatge no es repetirà al Nou Estadi.

Aquesta imatge no es repetirà al Nou Estadi.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha emès un comunicat en el qual encoratja als seus socis i aficionats a desplaçar-se a la botiga oficial del CF Reus, situada al Centre Comecial El Pallol, per comprar les entrades del derbi de diumenge entre els dos conjunts tarragonins.

El club grana, que va demanar 500 entrades per poder vendre-les als seus, s'ha trobat amb què el club reusenc, per problemes d'aforament al camp, no n'ha facilitat cap. D'aquesta manera, el Nàstic «lamenta no poder vendre entrades per als seus socis abonats, després d'haver sol·licitat formalment 500 entrades).

A banda de les entrades d'intercanvi entre les dues Juntes Directives, el CF Reus sí que ha hagut de facilitar 200 entrades, al preu de 15 euros cadascuna, a les penyes del Nàstic. Aquesta circumstància s'ha produït perquè Aficiones Unidas (AFEPE) signa un conveni cada any que obliga que els clubs s'intercanviïn entrades a aquest preu. Aquestes entrades corresponen a la Grada Afició Contrària de l'Estadi Municipal de Reus, on s'ubicaran els penyistes del Nàstic. Seran les mateixes penyes les que s'encarregaran de distribuir les entrades per als seus.

tracking