Diari Més

Gaztañaga tanca la plantilla del Nàstic

El migcentre polivalent, que arriba de la Reial Societat, és l’última incorporació prevista per a l’equip que entrena Lluís Carreras

Gaztañaga, en una acció amb la samarreta de la Reial Societat, equip que li ha mostrat la porta de sortida.

Gaztañaga tanca la plantilla del NàsticEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ja té tancada la plantilla. Això, almenys, és el que es desprén del club grana després de la incorporació de Jon Gaztañaga, que arriba procedent de la Reial Societat i que ve per a cobrir dues demarcacions que estaven coixes.

El Nàstic ha pres la determinació de fitxar a un migcampista polivalent que pugui jugar també de central. Després de la lesió de Djetei, aquesta és la meta que es va marcar des de la direcció esportiva, sobretot després que es tanqués tota possibilitat que Luismi tornés a la disciplina del Nàstic, ja que el Valladolid el va declarar intransferible. Luismi va ser un jugador indispensable en la segona meitat de la temporada passada del Nàstic, excepte en els moments en els quals va estar lesionat.

El club grana està acabant de tancar la incorporació de Jon Gaztañaga i tan sols està a l’espera que el migcampista defensiu resolgui la seva desvinculació amb la Reial Societat, equip que ja li va notificar, fa uns dies, que no comptava amb ell per a aquesta temporada i que el millor era que es busqués un equip en el qual pogués jugar.

Gaztañaga va debutar al primer equip de la Reial Societat a la campanya 2013-14, jugant tres partits de Lliga, un de Champions contra el Bayer Leverkusen a Anoeta i va exercir un rol important a la Copa, jugant contra el Villareal a vuitens de la competició, i el Barça, en semifinals, fent un bon paper.

En la temporada 2014-15 va jugar tres partits, però amb el canvi d’entrenador va passar a l’ostracisme i va sortir cedit al mercat d’hivern a la Ponferradina de Segona Divisió. Fa dos anys va marxar cedit novament, en aquesta ocasió al Numància on va jugar 34 partits i es va guanyar l’oportunitat de tornar a la Real Sociedad, encara que el club donostiarra no va confiar en ell per incorporar-lo al primer equip.

Al conjunt sorià va començar la nova temporada, però tan sols va jugar 42 minuts repartits entre dos partits de Copa i dos més corresponents a la Lliga. Una lesió li va deixar en el dic sec diversos mesos, la qual cosa va propiciar que no jugués la resta de temporada. La Reial Societat li ha mostrat la porta de sortida i, avui o demà, Gaztañaga, que diumenge va ser al Nou Estadi, fitxarà pel Nàstic.

tracking