Diari Més

Un gran CF Reus s'estrena amb un punt més que merescut

Els de López Garai, bé defensivament i a punt de marcar en el 83', amb una acció aïllada de Máyor

Edgar Hernández, durant el partit.

Un gran CF Reus s'estrena amb un punt més que merescutEl Progreso de Lugo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gran estrena del CF Reus, que aconsegueix un empat a Lugo en un duel en el qual ha tornat a demostrar la seva gran fortalesa defensiva. Ha tornat a fer-ho, perquè sembla que aquell CF Reus que defensava tan bé la campanya passada no ha desaparegut. Ara, falta més encert a dalt per formar un gran equip.

Máyor, a set minuts del final, ha estat a prop de marcar i ajudar a portar els tres punts cap a Reus. Ha robat una esfèrica mal entregada per un central, ha sortejat al porter i, sense angle, ha disparat. Era gairebé impossible marcar, però ho ha intentat, sense sort al final.

La primera meitat va ser un duel de poder a poder, entre dos conjunts que sortien a veure què feia el rival i a intentar no cometre errades que no els poguessin comprometre.

Gus Ledes era l’únic futbolista del conjunt reusenc que intentava alguna cosa en la zona de creació. El futbolista portuguès, que es va multiplicar a la zona ampla, va buscar la complicitat dels seus companys, tant els que jugaven per banda com a Edgar Hernández, però no va tenir sort.

El punta dels reusencs només va tocar un parell de pilotes, i totes elles sense el perill requerit. Únicament Cámara, als catorze minuts de joc, va disparar, però el porter visitant va atrapar amb facilitat.

Els futbolistes dels dos equips, a causa dels 40 graus que planaven sobre l’Ángel Carro, van haver de parar a beure aigua aprofitant una aturada del joc als 26 minuts de joc.

Igual d’intens es va mostrar el conjunt d’Aritz López Garai en el segon acte. Va haver d’entrar Máyor al camp per poder comptabilitzar una bona acció de perill.

Faltaven set minuts per a la finalització del duel, quan el punta va aprofitar una mala entrega d’un central, per robar l’esfèrica, superar el porter i disparar creuat. No hi havia angle i, per tant, era gairebé impossible marcar.

FITXA TÈCNICA

LUGO

Juan Carlos, Campabadal, Pedro López, Bernardo, Kvaretz, Seoane, Azeez, Iriome (Donoso, 64’), Campillo (Sergio Díaz, 78’), Vico i Cristian Herrera

CF REUS

Edgar Badia, Campins, Olmo, Iñiguez, Miguel García, Gus Ledes, Miramón, Carbonell (Tito, 78’), Cámara, Ricardo Vaz (Haro, 61’) i Edgar Hernández (Máyor, 64’)

GOLS

No n’hi va haver

ÀRBITRE

José Antonio López Toca (Càntabre). Va mostrar la targeta groga als locals Kravets, Campillo i Edu Campabadal; i al visitant Gus Ledes

tracking