Diari Més

Torna la il·lusió al Nou Estadi

Nàstic-Almeria a les 20.30 hores en l'estrena dels tarragonins a la nova temporada

Tejera és la bandera de la il·lusió del Nàstic.

Tejera és la bandera de la il·lusió del Nàstic.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S'ha acabat el descans. Gairebé tres mesos després de finalitzar una temporada agònica, el Gimnàstic de Tarragona torna a la competició. I ho fa a casa, davant dels seus, i amb l'UD Almeria al davant, un equip que també va fregar el descens la campanya anterior, i que vol aprendre dels seus errors.

El Nàstic, que viurà l'estrena del seu entrenador, Lluís Carreras, ha canviat radicalment el seu estil de joc, i els aficionats es preparen pel que, previsiblement, serà un futbol més vistós, més semblant a l'estil Barça que tant agrada a alguns.

Tot i això, les nombroses baixes que pateix l'equip de Carreras motiven que els plans del tècnic quedin una mica desplaçats de la idea inicial. Djetei, Zahibo, Abraham Minero, Pol Valentín i Jean Luc causen baixa per lesió, mentre que tampoc pot jugar, en el seu cas per estar sancionat, Omar Perdomo.

A tots ells se'ls hi sumaria, encara que ha entrat en la llista de 21 jugadors concentrats, Uche, qui ha vingut en baixa forma en no haver realitzat la mateixa pretemporada que els seus companys.

No hi és Bernabé

A la llista presentada dissabte per Carreras, primera sorpresa. El porter que acompanya a Dimitrievski no és Bernabé, fitxat aquest estiu de l'Atlètic de Madrid, sinó que Perales, del filial, és el que serà a la banqueta.

En defensa, no hi ha gaire opcions, encara que la sorpresa podria ser la inclusió de Bustos en el carril esquerre en comptes de Javi Jiménez, que seria el futbolista natural en aquesta demarcació. A la dreta, Kakabadze i, pel centre, Suzuki i Perone. Per davant, en el trivot, Molina, Tejera i Maikel Mesa. El de la Canonja per contenir el joc i, els dos restants, per fer màgia. A dalt, un dels extrems el podria ocupar Juan Muñiz, i l'altre Juan Delgado, deixant a Barreiro com a màxima referència ofensiva.

L'entrenador del Nàstic haurà de descartar a tres futbolistes abans de començar el partit. Cal recordar que s'ha emportar a Rayco, De Nova i Roger Figueras, que són del filial.

L'Almeria, també amb baixes

El rival d'aquest vespre del Nàstic també presenta baixes. Per lesió, Javi Álamo, Juan Muñiz, Tino Costa i Nauzet Alemán no podran estar sobre la gespa. Tot i això, els andalusos tenen una plantilla àmplia, ja que quatre futbolistes més (Marín, Quintanilla, Trujillo i Javi Pérez) s'han quedat a casa per decisió tècnica.

tracking