Diari Més

El Nàstic demana puntualitat davant les mesures de seguretat

El Nou Estadi obrirà 11 dels 12 accessos per al partit contra l’Almeria

Les dues aficions van estar molt sorolloses durant el partit.

Les grades del Nou Estadi també van remuntarCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La visita de l’Almeria al Nou Estadi en l’estrena grana a la temporada 2017-2018 estarà envoltada de fortes mesures de seguretat amb el record posat als atemptats a Barcelona i Cambrils. Per això, el Nàstic ha emès un comunicat demanant puntualitat als aficionats i socis que acudeixin al feu grana per a presenciar el matx, que es disputarà diumenge a les 20:30h.

El Nou Estadi comptarà amb tots els accessos oberts a excepció de la porta 1, la que dóna accés a Preferent Superior. En totes elles hi haurà fortes mesures de seguretat i s’obriran una hora abans de l’inici de l’enfrontament. Per aquest motiu l’entitat tarragonina prega als assistents al Nou Estadi que hi acudeixin amb temps per poder passar els controls de seguretat i ocupar la seva localitat amb tranquil·litat i normalitat, evitant que es generin cues i aglomeracions.

En el mateix comunicat, el Nàstic recorda que per a aquesta temporada ha canviat la numeració dels 12 accessos al Nou Estadi. Així, les portes van enumerades començant des del 0, que correspon al Gol Nord, fins a la 11, la corresponent a la Graderia d’Animació.

tracking