Un triomf, una derrota i tres empats en les 5 últimes estrenes del Reus

Els roig-i-negres intentaran a Lugo començar la lliga amb una victòria, tal com van fer l’any passat a Mallorca

La voz de Galicia

Un triomf, una derrota i tres empats en les 5 últimes estrenes del ReusLa Voz de Galicia

El CF Reus Deportiu intentarà aconseguir una victòria en l’estrena de l’equip en aquesta temporada, dilluns a l’estadi del Lugo, tal com va fer l’any passat a Son Moix. Va ser l’inici d’una primera volta en què van sorprendre tota la categoria, arribant a ocupar la segona plaça, que dona l’accés directe a la Primera Divisió. Enguany, els roig-i-negres ja no compten amb el factor sorpresa, ja que els rivals a saben de quin peu calcen.

El gol d’Alberto Benito en l’últim minut de partit va fer que l’any passat el Reus tingués a Mallorca la seva millor estrena de les últimes cinc temporades. En la resta de primeres jornades, a Segona Divisió B, el club reusenc ha sumat tres empats i una derrota. La temporada de l’ascens van empatar al camp del filial del Nàstic, la Pobla de Mafumet, després que Stéphane Emaná (ara al primer equip del Nàstic) empatés als 30 minuts de la primera part el gol que havia aconseguit un quart d’hora abans el roig-i-negre Colorado.

La campanya 2014-2015 van aconseguir arrencar un punt del camp del filial del València (1-1), una visita que també han fet aquesta pretemporada, obtenint un altre empat (2-2) després de remuntar dos gols. La temporada anterior van rebre la visita de l’Huracán, en un partit que també va acabar amb repartiment de punts. Finalment, en la 2012-2013 van caure derrotats per la mínima a casa del Prat.

L’equip segueix tenint cinc jugadors lesionats o dubtosos de cara a l’enfrontament de dilluns contra el Lugo. Els migcampistes portuguesos Guzzo i Vítor Silva es van exercitar ahir al matí al gimnàs, al marge del grup, juntament amb l’extrem David Querol. Per la seva banda, el central Pichu Atienza segueix a les ordres del preparador físic, i avui ha començat a tocar pilota. Finalment, Máyor ha acabat l’entrenament abans d’hora, ja que està recuperant-se d’un cop que va rebre en el darrer partit de pretemporada contra el Girona, arrel d’una entrada en planxa que li va deixar els tacs clavats.