Diari Més

Torna l'emoció de la Segona Divisió A

Un Nàstic afusellat per les baixes rebrà aquest diumenge l’Almeria de Ramis en la primera jornada de l’era Lluís Carreras

Abraham Minero, durant el partit contra el Barça. El lateral no podrà jugar en estar lesionat.

Torna l'emoció de la Segona Divisió ACristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S’han acabat les vacances. No les dels jugadors del Gimnàstic de Tarragona, que porten ja algunes setmanes, sinó les de tot el futbol competitiu en general. Aquest cap de setmana torna la competició i, amb ella, la Lliga de Segona Divisió A, on Gimnàstic i CF Reus tornaran a ser grans protagonistes.

La gent té ganes de futbol, el club té ganes de futbol, els jugadors tenen ganes de futbol i els mitjans de comunicació tenim ganes de futbol. Tothom vol que doni el tret de sortida la competició a la Segona Divisió A per diversos motius.

El primer, perquè el futbol és com una espècie d’addicció de la qual pocs se n’escapen. Quan va acabar la temporada, tothom volia descansar, ningú volia veure cap pilota sobre el verd, i club, entorn i afició volien marxar de vacances per resetejar la seva vida futbolística. Però el futbol sempre torna. I ho fa cada temporada d’una forma més emocionant.

Segon, perquè la gent té mono de Nàstic. Sí que és cert que la temporada passada no va ser la millor de totes, i que molts futbolistes van decebre. Però la gent té ganes de veure en acció els Maikel Mesa, Omar Perdomo (aquest no jugarà diumenge per sanció), Juan Delgado, Tejera, Molina o Barreiro, per anomenar-ne a alguns. L’addicció al Nàstic no és un lloc del qual se’n pugui sortir fàcilment.

I, tercer, perquè la gent vol conèixer a Lluís Carreras. Això sí, futbolísticament parlant. El nou entrenador del Nàstic ha aixecat una gran expectació tant pel joc que ha proposat i que vol proposar al llarg de la temporada, com pels grans resultats que ha assolit l’equip durant els partits de preparació.

Empatar contra els suplents del Barça, derrotar al Vila-real i vèncer al Saragossa no és empresa fàcil. Sí que és cert que els experts acostumen a afirmar que les pretemporades no serveixen per a gaire o, millor dit, que els resultats no s’han de tenir en compte de cara a les competicions oficials, però la preparació del Nàstic ha estat il·lusionant.

Diumenge, a dos quarts de nou

Diumenge a dos quarts de nou comença l’important. El Nàstic arrencarà el campionat rebent a casa a l’Almeria, a dos quarts de nou de la nit. Un Almeria que arribarà de la mà de Ramis qui, després de salvar als andalusos, repetirà a la banqueta una campanya més amb la intenció de no patir tant i de conformar un equip que estigui preparat per a competir i per a lluitar per a metes més elevades.

Seran moltes les baixes que tindrà Lluís Carreras per afrontar aquest partit. Amb Ike Uche encara fora de forma, cinc futbolistes no podran entrar a la llista per lesió. Es tracta del lateral esquerre Abraham Minero, el lateral dret Pol Valentín, el central Mohammed Djetei, el centrecampista Wilfred Zahibo i l’extrem Jean Luc. A ells, se’ls haurà d’unir la baixa per sanció d’Omar Perdomo. El futbolista arrossega una sanció de la campanya anterior, amb què no podrà debutar amb el Nàstic en la primera jornada lliguer, un altre contratemps més, tenint en compte que Omar és un dels futbolistes punters en aquesta plantilla.

L’onze

Així les coses, l’onze que podria presentar Lluís Carreras contra l’Almeria aquest diumenge

tracking