Diari Més

El Reus, gairebé obligat a començar amb un mig camp totalment nou

López Garai té poques opcions per la baixa segura de Guzzo, la probable de Vítor i les sortides de l’estiu

L'actual plantilla del Reus. En negre, els fitxatges d'aquesta temporada.

El Reus, gairebé obligat a començar amb un mig camp totalment nouDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les baixes mèdiques i les sortides del mercat d’estiu han deixat la medul·lar del CF Reus Deportiu en mans dels nouvinguts en aquest primer tram de la temporada. López Garai, des de la banqueta, serà amb tota probabilitat l’únic que queda del centre del camp de l’anterior campanya. Raphael Guzzo serà baixa tota la primera volta i, llevat d’una afortunada sorpresa de darrera hora, tampoc podran comptar inicialment amb Vítor.

Deixant de banda mitjapuntes i extrems, a priori les tres posicions del centre del camp se les repartiran entre Tito, Gus Ledes, Àlex Carbonell i Borja Fernández. Algun dels dos primers tancaria la medul·lar, mentre que el portuguès i els altres dos es repartirien les altres dues posicions. L’escenari canviarà amb la prevista incorporació d’un migcentre experimentat que apuntali la columna vertebral reusenca.

Tres centrals purs

Un altre punt a tenir en compte és la falta d’efectius al centre de la defensa. La lesió de Pichu Atienza, encara dubte pel primer partit de lliga, deixa l’equip a hores d’ara amb només dos centrals purs del primer equip per l’estrena a casa del Lugo: Jesús Olmo i Pablo Íñiguez. Tito té experiència com a central i López Garai ja el va provar en aquesta posició com a mínim en el partit contra el Girona. L’arribada d’un nou migcentre que fos de perfil defensiu el faria menys imprescindible a la medul·lar i, per tant, el solidificaria com un recurs al centre de la defensa. Gonzalo Pereira, Josua Julve i Álex Fernández, ara de baixa, són les opcions del planter per a aquesta posició.

On hi haurà més competència a l’inici de la lliga és a les bandes i a la punta on, sobre el paper, hi ha més d’un efectiu per a cada posició. Amb Miguel García en bon estat de forma i Álex Menéndez recuperant el nivell que el va fer triomfar a l’Sporting, la posició del lateral esquerre mantindrà una gran qualitat tot i la marxa de Benito. Això, sumat a la incorporació de l’extrem Cámara, promet una banda esquerra de qualitat.

tracking