Diari Més

El Nàstic tancarà la plantilla amb un mig centre que pugui jugar de central

La lesió de Djetei motiva que el club hagi decidit apostar per un perfil més defensiu del que havia previst inicialment

Xavi Molina és actualment la millor opció per jugar tant de pivot defensiu com de central. La seva polivalència és necessària.

El Nàstic tancarà la plantilla amb un mig centre que pugui jugar de centralNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només resta un jugador per fitxar al Gimnàstic de Tarragona. Amb l’arribada del davanter Jean Marie Dongou tancada però no confirmada oficialment, únicament manca un futbolista per tancar la plantilla del Nàstic.

El club vol signar un centrecampista, però les seves característiques no són les que inicialment meditava el Nàstic. L’opció que estava més calenta però que al final no s’acabarà fent és la de Luismi, que ha vist com el Valladolid li ha tancat la porta de sortida i s’haurà de quedar al club castellà, tot i que el seu màxim desig era el de tornar a Tarragona després de la seva gloriosa mitja temporada.

La lesió de Mohammed Djetei ha motivat que les intencions del club canviïn, i ara el Nàstic té la intenció de fitxar un jugador que pugui jugar de centrecampista, però que també es desenvolupi a la perfecció en la posició de defensa central. Sense Djetei, el Nàstic actualment només compta amb tres centrals nats, com són Bruno Perone, Daisuke Suzuki i Carlos Blanco. Xavi Molina, que en les darreres campanyes ha actuat en aquesta demarcació, també compta, però el Nàstic es vol assegurar una demarcació tan important com la de defensa central amb un efectiu més.

De moment, no hi ha cap operació avançada i, tot i que la Lliga comença aquest cap de setmana, el club no té pressa per incorporar a aquest darrer futbolista. La lesió de Pol Valentín també motivarà que, en alguna ocasió, Daisuke Suzuki hagi d’ocupar la demarcació de defensa central, amb què l’eix de la rereguarda requereix encara amb més urgència un nou component. En els pròxims dies hi haurà novetats al respecte, però el que mana és el mercat.

tracking