Esports

Rose Yoann i M. Euguenia Munte s'emporten la cursa nocturna de Poblet-Prades

La cursa nocturna va comptar amb un total de 200 participants

La corredora M.Eugenia Munte es va imposar en la categoria femenina.

Rose Yoann i M. Euguenia Munte s'emporten la cursa nocturna de Poblet-PradesJordi Santacana

Dissabte passat es va dur a terme la cursa nocturna Poblet-Prades, organitzada per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-seca amb el suport tècnic deNaturetimeEvents, que va comptar amb un total de 200 participants en els recorregutstreki21 km. En aquesta edició, els participants podien escollir entre dues modalitats:runnersamb una distància de 21 km i la segona en modalitattrekde21kms, a més a més.

A la distància llarga es va imposar el corredorRoseYoannReneamb un temps d'1 hora 49 minuts 10 segons, cinc minuts abans que JosepMorlai XavierCervello. La corredora M.EugeniaMuntees va imposar en la categoria femenina per 12 minuts a l'Anna Vila amb 2 hores 33 minuts 59 segons. El podi el va tancar SandraGabarró.

Pel que faa elsdeTrekes va imposar GispertAlsinaamb 2 hores 55 minuts 51 segons, seguit de JoséÁngelCastro i en tercer llocAgustiGrau. En la categoria femenina, el primer lloc és per LauraNuñezamb 3 hores 13 minuts 54 segons, seguida per Judit Prats i MagnaSternaen tercera posició.

El recorregut de21krunning, es podia córrer per equips (suma dels millors tres temps), puntua pel circuitEXPEER.IOTEAMTRAIL, on es va imposar el C.EMOUNTAINTRAILVILA-SECA.