Diari Més

Es queda:Uche 2019

El davanter nigerià renova i tanca una davantera on ell, Manu Barreiro i Dongou seran els encarregats de posar el gol

Ike Uche, celebrant un dels dos gols que va marcar contra el Girona al Nou Estadi en l'avantpenúltima jornada lliguera del passat campionat.

Es queda: Uche 2019Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ikechukwu Uche és el davanter escollit pel Gimnàstic de Tarragona. El club ja volia que continués quan va finalitzar la temporada passada, però el jugador tenia, inicialment, uns altres plans. La Lliga Xinesa l’estava esperant, però per complicacions de darrera hora la seva marxa al continent asiàtic es va acabar trencant.

El conjunt grana sempre s’ha mostrat obert a la continuïtat del futbolista, que va renovar automàticament a la finalització de la passada campanya, però Uche no va aparèixer pels entrenaments. No hi va haver explicacions per part del club. De fet, el mateix entrenador del Nàstic, Lluís Carreras, va arribar a dir en alguna compareixença pública que ni ell mateix entenia l’absència de l’africà en les sessions. Ahir, Uche va tornar a Tarragona, on es va exercitar a banda. Fet completament normal, tenint en compte que no ha fet pretemporada i que està molt lluny del nivell físic dels seus companys d’equip.

La seva arribada, a més, va estar acompanyada de la notícia de la renovació del davanter, el qual ha ampliat la seva vinculació fins el 30 de juny del 2019. Per tant, una campanya més a Tarragona amb la qual, a la finalització del contracte, haurà estat tres anys al Nàstic.

Uche compartirà la davantera amb dos futbolistes de molt de nivell, amb què la competència serà ferotge. El primer, que parteix com a titular indiscutible, és Manu Barreiro. El gallec s’ha guanyat a pols ser el «9» principal de l’equip, encara que també podria formar parella amb Uche en un hipotètic 4-4-2 que, de moment, no valora el cos tècnic. L’altre és Jean Marie Dongou, que serà oficialment jugador del Nàstic en els pròxims dies, però que encara no està al cent per cent, ja que al maig va patir una lesió de genoll que l’ha impedit fer una pretemporada amb normalitat. L’ex del Saragossa també pot jugar per qualsevol de les dues bandes i, de fet, en el 4-3-3, o 4-1-4-1, com se’l vulgui anomenar, és on se sent més a gust.

El davanter nigerià recentment renovat pel Nàstic va ser un dels principals responsables de la permanència del seu equip. No va complir amb les expectatives generades, amb actuacions molt discretes i, a més, va estar lesionat d’una costella, però en secret, ja que ningú del club en va fer esment. Però els dos gols contra el Girona en la 40a jornada i la diana a Tenerife en el penúltim partit de Lliga van ser vitals per a la salvació grana.

tracking