Diari Més

Zahibo i Abraham no jugaran diumenge per lesió

S'uneixen a les baixes, també per lesió, de Jean Luc, Djetei i Pol Valentín i d'Omar Perdomo per sanció; Uche no està en plena forma i Dongou està sortint d'una lesió

Zahibo amb l'escut del Nàstic.

Zahibo amb l'escut del Nàstic.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Zahibo i Abraham Minero es perdran el Nàstic-Almeria d'aquest diumenge per lesió. El primer té una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta, i actualment està realitzant fisioteràpia. El lateral, que es va lesionar durant l'amistós contra el Saragossa, té una contusió al soli de la cama dreta, i tampoc arribarà a temps.

Aquestes baixes s'uneixen a les dels també lesionats Jean Luc, Mohammed Djetei i Pol Valentín, totes de llarga durada. Tot i això, l'extrem, que es va lesionar en el darrer duel de la temporada passada, hauria d'estar a prop de reaparèixer.

Tampoc podran participar en el partit contra els andalusos Omar Perdomo, que està sancionat, ni Ike Uche, que no està en forma encara. Jean Marie Dongou, que està fitxat però encara no s'ha anunciat com a jugador grana, surt d'una lesió al seu genoll i tampoc estarà a disposició del tècnic grana.

tracking