El CF Reus tanca la pretemporada amb un empat amb un Girona de Primera

Abans del partit es va fer l'homenatge a Pep Mari, encarregat de material i delegat de camp durant 30 anys

El CF Reus buscarà el primer triomf del curs.

El CF Reus buscarà el primer triomf del curs.CF Reus

CF Reus 0 Girona 0

ElCFReusDeportiuva empatar davant del GironaFCde Primera Divisió en el que era l'últim test de pretemporada abans de l'inici oficial de la Lliga 1|2|3. Tot i no poder guanyar, el conjunt roig-i-negre va disputar un molt bon partit contra un equip de superior categoria, i fins i tot va ser capaç de dominar en moltes fases de l'enfrontament.

A la primera part,RicardoVazen dues ocasions i Edgar Hernández -que va entrar al terreny de joc després queMáyorpatís un fort cop al turmell- van inquitear la porteria rival, convertintGorkaIraizozen el millor dels gironins en els primers 45 minuts.

A la segona part, les forces es van igualar. Tot i això, els homes d'AritzLópez van seguir gaudint d'opcions per posar-se per davant. Campins i Borja Fernández en dues ocasions van tenir les més clares perals roig-i-negre. El Girona també va crear jugades de perill de la mà de Douglas,Stuanii BorjaGarcía, però tampoc van tenir l'encert de cara i el marcador va mantenir el 0-0 fins al final de l'enfrontament.

ElCFReus tanca la pretemporada amb un empat i deixant bones sensacions abans de l'inici de la lliga. De mica en mica, els nous jugadors estan completant la fase d'adaptació i tota la plantilla comença a assimilar les directrius de LópezGarai. Fins i tot la darrera incorporació,JuanCámara, ha estat titular i ha completat una bona actuació malgrat acumular només dues sessions d'entrenament.

El primer equip reusenc afrontarà ara l'última setmana d'entrenaments abans de la primera cita oficial del curs: dilluns 21 al camp del CD Lugo en el primer partit de LaLiga1|2|3.

Homenatge a Pep Mari

Abans de l'inici del partit el club va retre homenatge a Josep MariaGrangé, conegut popularmentcom aPepMari, que va exercir d'encarregat de material i delegat de camp durant més de tres dècades. El President, Xavier Llastarri, va fer-li entrega d'una placa commemorativa i el mateix PepMariva ser l'encarregat de realitzar la sacada d'honor.