Diari Més

El Tenerife va imposar la 'clàusula de la por' en la cessió d'Omar Perdomo al Nàstic

Això li impedirà jugar contra els blanc-i-blaus en la primera i en la segona volta

Omar, amb el Tenerife.

Omar Perdomo, sisè fitxatge del NàsticLaLiga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Omar Perdomo, el jugador cedit pel Tenerife al Nàstic, i que ha realitzat una pretemporada excepcional, no podrà jugar contra l’equip canari a causa que en la cessió es va imposar, per part dels tinerfenys, 'la clàusula de la por' que evita la seua alineació tant en l’Helidoro Rodriguez com en el Nou Estadi. Així queda de manifest en l’entrevista que ha concedit Omar al diari La Opinión de Tenerife, en la que a més explica perquè va decidir vindre a Tarragona.

Omar asseguraque«m'hauria agradat molt jugar aquests dos partits i demostrar el que valc sobre el terreny de joc. Però això és futbol, així funcionen els contractes i jo ho accepto».

L'extrem canari també es va mostrar entusiasmat amb el seu actual equip, afirmant que «aquest Nàstic donarà molt de què parlar. Tenim un bon planter, gent amb gana i que no es conforma amb qualsevol cosa. Jo, personalment, somio a pujar a Primera aquest any».

En un altre apartat de l'entrevista diu que ha format una molt bona societat ambMikelMesa tant dins com fora del terreny de joc i «en el camp fem coses que ens fan gaudir tant a nosaltres com als aficionats», afegint que «de moment, està sortint tot a cor què vols i l'equip està molt bé i les sensacions són immillorables».

Sobre la seva sortida del Tenerife, en qualitat de cedit, Omar assegura que fa mesos que va prendre aquesta decisió, ja que veia que no anava a jugar i no podia demostrar el seu valia com a futbolista. I quan se li pregunta perquè ha fitxat pel Nàstic,Perdomodiu que «dels equips que més es van interessar per mi, el Nàstic va ser el que més interès em va demostrar i més afecte va posar».

tracking