El Nàstic tanca la pretemporada amb una derrota a Castelló

Els grana no han aconseguit trencar el ritme imposat pels castellonencs, que es presentava davant la seva afició

Els grana van perdre a Castelló l'últim partit de la pretemporada.

El Nàstic tanca la pretemporada amb una derrota a CastellóNàstic

Castellón 2 Nàstic 0

El conjunt grana afrontava el darrer amistós de la pretemporada abans d’arribar a la setmana que donarà inici, el diumenge, a la temporada en competició oficial del Gimnàstic de Tarragona. En l’amistós, els grana no ha pogut superar al CD Castellón, que es presentava davant la seva afició.

L’inici del matx ha estat intermitent. Els dos conjunts buscaven portar el control del matx, però eren els de Lluís Carreras els que sobresortien en el control de la possessió. Per contra, el conjunt orellut es mostrava segur i ben replegat en defensa, evitant així les aproximacions del Nàstic. La primera arribada ha estat mitjançant Juan Delgado, al minut 6, després d’una rematada amb el cap que s’ha escapat a fora de porteria. Els locals també han gaudit d’una aproximació per banda esquerra que tampoc han sabut resoldre en el minut 15. Kakabadze en jugada individual també ha buscat el gol, però la pilota ha impactat a l’exterior de la xarxa. Mentre que en el 28, el porter Zagala ha realitzat una bona intervenció al xut potent de Juan Muñiz. El mateix jugador asturià també ha buscat l’escaire del porter local a pilota aturada. L’esfèric s’ha perdut a fora. Finalment, ja en temps afegit, Emaná S. ha tingut l’ocasió més clara dels primers 45 minuts. El camerunès, en jugada d’estratègia, ha disparat des de l’àrea petita però el porter dels de la Plana ha realitzat una acció de mèrit i ha enviat a córner.

En la represa, Carreras ha introduït diferents canvis per a que els 20 convocats disputessin minuts sobre el verd de Castalia. El segon temps mostrava un Nàstic amb fluïdesa de pilota fins a la zona de mitjos però sense encert en les passades finals. Mentre que els locals seguien ben posicionats i buscaven jugades ràpides per avançar-se. Així ha estat en el minut 65, quan una centrada des de banda esquerra l’ha rematat Cubillas al fons de la porteria. Des d’aquest instant, el Castelló salvaguardava la seva porteria i el Nàstic ho intentava tímidament. Els constants canvis de l’equip local i nombroses faltes interrompien el transcurs del joc, trencant el ritme constantment. I en el minut final del temps reglamentari, el conjunt orellut ha sentenciat el partit amb un gol semblant al primer, també per banda esquerra, que Fonte ha rematat a plaer des de l’interior de l’àrea petita.

El Nàstic finalitza la pretemporada i ja prepara l’inici de LaLiga 1|2|3, on debutarà el diumenge vinent davant la UD Almería. El matx es disputarà al Nou Estadi a partir de les 20.30 hores.

CD Castellón:Zagala, Luismi, Ferreres, Enrique, Arturo, Forner, Serra, Marenyà, Cubillas, Sales, Gracia. També han jugat: Guinot, Unanua, Javi Rubio, Zarzo, Pedra, Fonte, Nico, Cristóbal, Pitarch i Vañó. Nàstic: Dimitrievski (Perales, 61’), Kakabadze (Roger F, 46’), Javi Jiménez, Xavi Molina (Suzuki, 46’), Delgado (Tete, 46’), Emaná S (M. Barreiro, 61’), Juan Muñiz (Carlos García, 46’), Maikel M (Sandro, 46’), Carlos Blanco, Perone (A. Bustos, 46’) i Tejera (Rayco, 46’). Gols:1-0, Cubillas (65’); 2-0, Fonte (90’). Targetes:Arturo (35’), Luismi (40’) Àrbitre:Rafael Bueno Miralles (Col·legi valencià) Partit amistós de la pretemporada 2017-2018. Estadi de Castalia, Castelló