Més de 240 tennistes al circuit juvenil d'estiu del Club Tennis Tarragona

És la 33a edició de la prova

Un dels tennistes a punt de realitzar un servei durant el partit.

Més de 240 tennistes al circuït juvenil d'estiu del Club Tennis TarragonaCTT

El Club Tennis Tarragona va organitzar la 33a edició del circuit juvenil d'estiu, que forma part de la FCT, i que va comptar amb la participació de 49 jugadors del club. Entotal, 242 tennistes van competir a la prova des del 31 de juliol al 5 d'agost.

Les dues primeres jornades van acumular més de 60 partits diaris amb 12 hores de joc ininterrompudes. A la prova van participar-hi clubs de fora de Catalunya com el Tenis la Closa de Vinaros i Stadium Casablanca de Saragossa.

La competició va acollir les millors raquetes provincials des de la categoria sub-10 fins a júnior. Els guanyadors van ser M. Teixidó i Genís Ribas en sub-10, Anna Ortiz i Aleix Pozo en aleví, J. Miralles i F. Alonso en cadet, A. Delgado en cadet q2, O. Aliagas i Pol del Castillo en infantil, I. Calduch en infantil q2, A. Martinez i A. Santillana en júnior.