Diari Més

El torneig infantil i les fases prèvies arrenquen el torneig de Volei en memòria de Marbel Negueruela

Es tracta de la cinquena parada del Circuit Nacional de Volei Platja

Els nens i joves participants al programa Olas Vivas.

El torneig infantil i les fases prèvies arrenquen el torneig de Volei en memòria de Marbel NegueruelaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tarragona International Open, Trofeu Repsol, Memorial Mª Isabel Negueruela, la cinquena parada del Circuit Nacional de Volei Platja, va donar el tret de sortida dijous, 10 d'agost, a la Platja L’Arrabassada, amb la celebració del Torneig Madison Kids by Repsol, adreçat a nens de categories aleví, infantil i cadet. Un total de 66 nens i joves hi van prendre part, que a més van poder gaudir, gratuïtament,d'entrenaments exclusius amb el campió d'Espanya de 2016, Christian García.

Els assistents al torneig van participar, a més, al programa Olas Vivas, que es realitza des de fa mesos en les diferents parades del circuit i que busca la conscienciació social i l'educació mediambiental, tot tenint cura dels mars i costes, l'espai natural per a la celebració del volei platja.

Després del torneig infantil va arribar l'hora de l'inici de la cinquena parada del Madison Beach Volley Tour, que durant la tarda del dijous acollia els primers partits de les rondes prèvies masculines. Les dues pistes del Tarragona International Open – Trofeu Repsol – Memorial Mª Isabel Negueruela van ser testimonis de 10 partits en el qual les primeres parelles del torneig es van enfrontar a la sorra per mantenir-se en la competició.

Un moment d'un dels partits de la fase prèvia que es van disputar.

El torneig infantil i les fases prèvies arrenquen el torneig de Volei en memòria de Marbel NegueruelaCedida

tracking