Diari Més

Djetei es lesiona el genoll i rebrà avui una ressonància per concretar l'abast

El camerunès no va poder acabar el partit contra el Saragossa, on també van ser baixes Tejera, Zahibo, Jean Luc i Valentín

En primer pla, Djetei sorting al camp en el partit contra el Barça disputat el passat divendres al Nou Estadi.

Djetei es lesiona el genoll i rebrà avui una ressonància per concretar l'abastNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El central Mohammed Djetei no va poder acabar el partit de dimecres contra el Saragossa per una lesió al genoll, l’abast de la qual es determinarà avui en una ressonància. Va ser la nota negativa d’un enfrontament en què l’equip de Lluís Carreras va certificar davant un rival directe en la categoria les bones sensacions obtingudes fins ara amb equips d’altres divisions. El camerunès va començar el partit tancant la defensa amb Perone, i després Suzuki va deixar el lateral dret per formar un trio de centrals amb carrilers avançats. Sis minuts després de la represa, Kakabadze va haver d’entrar per Djetei, queixós per unes molèsties al genoll. Els metges han hagut d’esperar 48 hores que baixés l’inflamació, i avui finalment podran examinar-lo per concretar el problema.

«Esperem que hagi estat només un ensurt i que s’hagi retirat per precaució», va afirmar amb tranquil·litat l’entrenador grana preguntat per l’estat del central en la roda de premsa posterior al partit. També se li va preguntar per Sergio Tejera. L’interior barceloní va ser baixa en el IX Torneig Ciutat de Tarragona, per unes molèsties al peu. «No val el 99,9%, per jugar s’ha d’estar al 100%, i Tejera no ho estava», va indicar Carreras sobre aquesta lesió. A dotze dies per l’estrena lliguera contra l’Almeria, en els propers dies se sabrà si tant el central com l’interior, previsibles titulars en condicions normals, podran debutar amb l’equip.

Un altre dels dubtosos és el migcentre defensiu Zahibo. Després de lesionar-se en el partit contra el Barça no va viatjar al darrer stage de pretemporada, i tampoc va entrar a la llista pel partit contra el Saragossa. L’extrem Jean Luc és una de les altres baixes mèdiques juntament amb Pol Valentín. El lateral dret sí que és baixa confirmada pel primer partit de lliga, ja que la seva lesió el tindrà 5 setmanes inactiu.

tracking