Diari Més

CaixaBank regala dos abonaments de temporada del Nàstic a qui domiciliï la nòmina

El club i l'entitat financera han renovat l'acord per la temporada 2017-2018

Imatges del partit que ha enfrontat el Nàstic amb el FC Barcelona al Nou Estadi

El Nàstic - Barça en imatges. 01Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank i el Nàstic de Tarragona han renovat el conveni mitjançant el qual l’entitat financera col·labora amb el club en la captació de nous abonats. Gràcies a l’acord, els socis i aficionats que domiciliïn la nòmina a l’entitat podran aconseguir dos abonaments, de Gol Nord o Gol Sud, per anar als partits de LaLiga de la temporada 2017-2018.

La novetat d’aquest any és que amb el nou Compte Family, els seguidors del Nàstic podran estalviar-se els costos de manteniment i administració, les quotes de dues targetes de crèdit i disposaran de transferències il·limitades per caixer i línia Oberta i de certificats de compte sol·licitats per Línia Oberta. I a més, el segon i tercer compte de cada família, així com dues targetes de crèdit associades a cada compte, també seran de franc.

Des del passat mes de febrer, CaixaBank i el Nàstic també han posat a la disposició de l'afició la targeta financera del club personalitzada amb la seva imatge. La Visa Nàstic s'emet en les modalitats Visa Clàssic, Visa Electron i Visa Platinum i ofereix tecnologia Contactless i servei gratuït CaixaProtect, que protegeix els clients de quelcom ús no autoritzat. Amb aquestes targetes els seguidors podran participar en sortejos exclusius i obtindran un 10% de descompte en la botiga Hummel Store del Nàstic.

tracking