Diari Més

La penya madridista el Morell celebra el seu tercer aniversari

L'exjugador José Luis Morales, convidat de luxe al sopar de la penya

D'esquenes, a l'esquerra Antonio Naranjo, president de la penya i, a la dreta, José Luis Morales, convidat de luxe.

La penya madridista el Morell celebra el seu tercer aniversariVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Poques penyes de la província de Tarragona tenen tanta vida com la que el passat dissabte va celebrar el seu aniversari. La Penya Madridista El Morell va fer tres anys de vida aquest cap de setmana, i ho va celebrar de la millor manera: amb una gran festa, un sopar i una posterior celebració. Tot això, acompanyats d’un convidat de luxe, la cirereta a un pastís que, ja de per sí sol, tenia molt bona cara.

José Luis Morales va ser el convidat de luxe en un dia màgic. Morales va ser un futbolista que va vestir la samarreta del conjunt madrileny a mitjans dels anys 90. Prometia molt als seus 20 anys quan va debutar amb el conjunt madridista de la mà de Benito Floro, però no va poder quallar en el primer equip. I és que la competència era molt dura. Conjunts com Sporting de Gijón, Mallorca, Logronyès, Numància, Salamanca, New England Revolution, Jaén, Torrelavega, Santa Clara, Palamós o Móstoles avalen una extensa trajectòria com a jugador que va posar punt final l’any 2004.

Morales va connectar amb la penya tarragonina des del primer moment. Ell, que també és conegut per les seves aparicions a Real Madrid Televisión, és una de les persones que millor sap representar al club de la capital. En pocs minuts, amb tothom assegut a taula, va ser capaç de posar-se al públic a la butxaca.

«Gràcies a tots i cadascun de vosaltres, el Reial Madrid ha aconseguit aquesta temporada ser campió de Lliga i campió d’Europa», cridava Morales davant de gairebé un centenar de penyistes, qui demanaven «tornar a guanyar la Copa d’Europa. Segur que ho tornem a aconseguir!».

Presidint la taula presidencial, José Luis Morales va ser l’encarregat de pronunciar l’esmentat discurs, instants després que ho fes un dels màxims responsables de la gran penya en què s’ha convertit la que celebrava l’aniversari dissabte. Antonio Naranjo va voler tenir unes paraules. Va agrair la feina «que heu fet tots vosaltres durant aquests tres anys». Entre molts, l’han ajudat el vicepresident de la penya, David Segovia. Ell, precisament, també va ser un dels grans protagonistes, ja que tothom el va ovacionar per l’agressió que va patir als voltants del Vicente Calderón, un cop d’ampolla que va fer la volta al món i que encara cueja, perquè no se n’han trobat els responsables.

Sempre al costat de l’equip

Cal recordar que la Penya Madridista El Morell és una de les que més segueix al Reial Madrid allà on va. A banda de fer acte de presència en molts dels partits que disputen els blancs al Santiago Bernabéu, els tarragonins també són protagonistes en molts dels desplaçaments que realitza l’entitat blanca, tant arreu d’Espanya en partits de Lliga com per tot Europa en els enfrontaments de Champions League.

tracking