Diari Més

Berni Álvarez continua al CBT una temporada més

L'entrenador havia especulat amb la seva marxa, però finalment ha renovat amb l'equip tarragoní

Berni Álvarez continuarà una temporada més dirigint el primer equip del CBT

Berni Álvarez continua al CBT una temporada mésCBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnicBerniÁlvarez ha renovat una temporada més amb el Club Bàsquet Tarragona, i seran vuit les temporades consecutives del tècnic al capdavant de l'equip blau.

Ho ha anunciat aquest dijous el club en un comunicat en el qual afirma que, «després d'un estiu complicat, la plantilla del primer equipcebetistacomença a agafar forma, la renovació deBernisuposa un element clau que facilitarà la confecció de la plantilla i afegirà estabilitat al nou projecte blau».

El mateix comunicat inclou valoracions de l'entrenador, que durant els últims mesos havia deixat entreveure la possibilitat de deixar el club. Álvarez afirma que, «estic content de renovar, és veritat que el procés ha estat difícil, primer per la situació institucional del club durant l'estiu, i segon per un tema personal, ja que he tingut ofertes que m'han fet dubtar».

Pel que fa a la confecció de la plantilla per la disputa de la lligaEBA, Álvarez afegia que, «la idea que jo tinc és tornar a formar jugadors. Hem format a molts jugadors, de fet, som el club de la província que més jugadors ha format. La gent del júnior i del segon any és la gent que ens ha de portar de nou al camí en el qual estàvem».

BerniÁlvarez també ha anunciat que «la plantilla probablement serà curta, el fet que les fitxes dels estrangers no siguin tan cares com enLEBPlata farà que anem a aquest mercat per buscar a un parell de jugadors. Però amb els jugadors de la casa, i els que puguin continuar de l'any passat hem de fer un projecte a llarg termini, no només pensant en resultats, es tracta de fer un projecte viable».

El Club Bàsquet Tarragona treballa ara en la renovació de David Fernández i Jordi Barberà per a la plantilla de l'any que ve. El club espera poder arribar a un acord en els pròxims dies.

tracking