Diari Més

Els beneficis del Lleida-Reus es donaran a la família d'Emili Vicente

Els parents de l’extècnic roig-i-negre, desaparegut al maig, destinaran els fons a un projecte de futbol base

Emili Vicente dirigeix als seus homes en una imatge d'arxiu d'un partit de la temporada en què va entrenar el club roig-i-negre.

Els beneficis del Lleida-Reus es donaran a la família d'Emili VicenteOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els beneficis recaptats per l’assistència al sistè matx de pretemporada del CF Reus, que jugaran avui contra el Lleida a l’estadi dels del Segrià, es donaran a la família del desaparegut Emili Vicente. Els parents de l’extècnic roig-i-negre utilitzaran els diners per finançar un projecte de futbol base encara per definir, dins del club de la Terra Ferma. Així ho ha anunciat el president del club lleidatà, Albert Esteve, qui també ha afirmat que el trofeu tindrà continuïtat en les properes pretemporades del club.

El 1er Trofeu Emili Vicente servirà per homenatjar la figura del tècnic que va entrenar el club reusenc durant la temporada 2013-2014, deixant-lo en la dotzena posició, i per tant consolidant-lo en la Segona B. També significarà la presentació oficial del club lleitadà. Vicente és una institució en aquesta entitat del Segrià. Hi va jugar durant dues temporades, quan l’equip estava a Segona divisió, i també el va entrenar del 2008 al 2011. Van ser uns moments difícils, en què la UE Lleida va desaparèixer per problemes econòmics, i va ser refundada com a Lleida Esportiu. Vicente també va portar el timó de l’equip durant la primera temporada d’aquesta nova entitat.

La temporada passada va entrenar el FC Andorra, de Primera Catalana, fins que el passat 25 de maig va morir a causa d’un sobreesforç mentre anava en bicicleta pel coll de la Gallina, en terres andorranes. La seva desaparició va suposar un xoc pel món del futbol català en general, i en especial per les entitats on havia jugat i entrenat.

El sisè partit de pretemporada

El partit començarà a les 9 del vespre, tot i que a les 8 es realitzarà l’homenatge a Emili Vicente i també la presentació oficial del primer equip del Lleida davant de la seva afició. Aquest serà el sisè enfrontament de la temporada pels d’Aritz López Garai, després de la victòria a casa de l’Ascó (0-1), les dues derrotes contra equips de Primera divisió (0-1 contra el Vila-real al Municipal de Reus i 3-0 contra l’Athlètic de Bilbao a Leioa), el triomf a porta tancada contra el Cornellà (1-0), i la reacció a Paterna contra el filial del València, que els va permetre treure un empat després d’anar perdent per 2-0.

tracking