Diari Més

El Nàstic busca confirmar avui les bones sensacions en la visita del Saragossa

Els de Carreras volen mantenir contra un rival directe a Segona el bon balanç assolit contra equips d’altres categories

L'entrenador grana, Lluís Carreras, aprova una jugada del seu equip durant el partit del passat divendres contra el Barça.

El Nàstic busca confirmar avui les bones sensacions en la visita del SaragossaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i ser un amistós, hi ha moltes coses en joc avui al Nou Estadi contra el Saragossa. La primera, i la més òbvia, és el IX Trofeu Ciutat de Tarragona, la copa que aixecarà l’equip que aconsegueixi la victòria al final del partit. La segona és seguir mantenint la collita de bones sensacions que ha anat enfortint l’equip a mesura que avançava la pretemporada, i que ha certificat l’entrenador. Més enllà dels resultats, Lluís Carreras es mostra satisfet amb el que veu dia a dia als entrenaments.

Per primera vegada avui el Gimnàstic de Carreras s’enfronta a un rival de la Segona divisió. Després del meritós empat assolit divendres passat en la visita del Barça (1-1), els grana han tornat a treballar aïllats durant dos dies a Santa Coloma de Farners, l’escenari on es va coure el partit contra els de Valverde. L’equip va començar a mostrar bones maneres al Nou Estadi contra un dels millors equips de Primera, el Vila-real (2-0) i, a banda de l’empat contra el Barça, ho va complementar amb dues golejades en les estades d’Olot i Santa Coloma de Farners (0-5).

Onze dies per l’estrena

Els jugadors tenen una tercera cosa en joc: les preuades places a l’onze titular, a falta d’una setmana i mitja per l’estrena lliguera, el 20 d’agost a les 20.30h al Nou Estadi contra l’Almeria. Després del partit d’avui i del del proper dissabte al camp del Castelló, els minuts començaran a escassejar, i amb ells les oportunitats de demostar més enllà dels entrenaments la vàlua i l’estat de forma de cada jugador. Amb l’arribada pendent d’un tercer delanter centre, Barreiro i Stéphane Emaná, amb 3 i 4 gols respectivament, tenen una altra ocasió per convèncer Carreras i el club que la pólvora està assegurada. El gallec va provocar divendres el deliri dels aficionats culminant amb l’1-0 una gran jugada d’Omar Perdomo.

Possible estrena de Toquero

El Saragossa arribarà a Tarragona amb un vell conegut de l’afició grana, Natxo González, que la temporada passada va dirigir els jugadors del CF Reus. Dels jugadors roig-i-negres, González s’ha emportat a les files saragossistes els laterals Benito i Martínez. Pel Saragossa, el partit podria significar el debut de Gaizka Toquero, el fitxatge de l’estiu del club d’Aragó. L’exjugador de l’Athlètic de Bilbao va ser presentat ahir i ja va deixar clar que la seva intenció és debutar avui mateix.

Entrades de 15 a 30 euros i emès per Esport 3

El partit del IX Trofeu Ciutat de Tarragona començarà a les 8.30, mitja hora després de la presentació oficial de l’equip. Tots els aficionats que vulguin adquirir una entrada, ho poden fer a les oficines del Nàstic fins a l’inici del enfrontament. L’horari d’oficines és de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. El preu de les entrades és de 15€ a Gol, 20€ l’accés a Preferent i 30€ la zona de Tribuna, i és gratuït pels abonats de la temporada 17-18. La cadena pública esportiva Esport 3 retransmetrà el partit, així com també Aragón TV, la televisió pública aragonesa, que està fent un ampli seguiment de la pretemporada de l’equip de Natxo González.

tracking