Diari Més

Il·lusió amb l'equip i malestar pels abonaments a les penyes del Reus

Un grup de socis de la penya Baix Camp ha decidit no renovar el passi de temporada en senyal de protesta

Atienza, Guzzo i Vitor, a les grades de l'Estadi Municipal de Reus durant el partit contra el Cornellà.

Il·lusió amb l'equip i malestar pels abonaments a les penyes del ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les penyes del CF Deportiu encaren la nova temporada amb el malestar ja expressat per la falta de descomptes en els preus dels abonaments, i amb la il·lusió per les noves incorporacions que ha sumat l’equip. Sobre el primer aspecte, un grup reduït de socis de la Penya Baix Camp ha decidit expressar la queixa per la política de preus no renovant enguany els abonaments amb el club reusenc, tot i seguir vinculats a la penya. Tant la penya que porta el nom de la comarca com els Red Blacks lamenten que no es faci cap tipus de rebaixa.

«L’any passat els descomptes van ser desmesurats, i enguany no n’han fet. No trobem just que no es facin rebaixes a socis que porten 30 o 40 anys vinculats al club, o a aquells que viatgem fora de casa per animar l’equip i organitzem tota mena d’activitats sense ànim de lucre», manifesta Jordi Fortuny, president de la penya Baix Camp. Per la seva banda, un representant de la penya Red Blacks que vol mantenir l’anonimat afirma que comparteixen aquesta opinió.

Pel que fa a l’àmbit esportiu, els penyistes confien en què posar l’equip en mans de López Garai serà una bona decisió. «Ha estat diversos anys aquí, coneix la nostra mentalitat, i crec que sempre s’ha de donar un vot de confiança a les persones, i més encara si és l’Aritz», indica el representant dels Red Blacks. Per la seva banda, Fortuny ho considera una «aposta valenta que té tots els ingredients perquè tingui èxit: coneix els jugadors, genera il·lusió, era un líder al vestuari i sabrà transmetre el que vol».

Pel que fa als nous jugadors, Fortuny considera que s’han fet «fitxatges de qualitat» que, si encaixen bé, «ens haurien de fer acabar la lliga situats entre els 10 primers». Per la seva banda, els Red Blacks afirmen que s’han incorporat «joves molt talentosos que tenen experiència tot i la seva curta edat». Sobre els objectius de la temporada, es mostren menys agosarats que la seva penya germana: «Sabem d’on venim. Com a mínim ens hem de mantenir a la categoria, i tot el que vingui a partir d’aquí serà benvingut». Osca, Saragossa, Barcelona i Tarragona seran els desplaçaments obligats, i els de la penya Baix Camp volen viatjar a Oviedo per homenatjar Folch.

tracking