Diari Més

El CBT torna a convocar eleccions per renovar la junta

L'anterior convocatòria es va tancar sense que es presentessin candidatures

Una imatge de la reunió.

El CBT sortirà a Lliga EBA amb un equip de la casaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElCBTha anunciat l'obertura d'un nou procés electoral per la renovació de la junta directiva de l'entitat.

Aquest dimarts a la tarda està previst que es faci, al pavelló del Serrallo, la designació de la junta electoral que ha d'assistir tot el procés.

Aquest serà el segon procés electoral engegat pel club després que el primer es tanqués sense que es presentés cap candidatura.

El calendari de l'elecció actual estableix que l'exposició del cens electoral estarà oberta fins al 14 de setembre. Fins al dia 1 de setembre es podran presentar les candidatures a l'elecció i el 4 de setembre, en el cas que n'hi hagi, es proclamaran les que compleixin amb tots els requisits.

Finalment, la votació per l'elecció dels nous responsables del club serà el 17 de setembre.

Segons han expressat els actuals responsables de l'entitatcebetistaen el comunicat que anuncia les eleccions, aquests esperen que la convocatòria, «serveixi per obrir un espai de debat a l'entitat».

També expressaven l'esperança en què es presentin diverses candidatures,«perquè tots els socis puguin opinar sobre el model de club per alspròxims anys».

ElCBT, que actualment presideix, Jacint Rodríguez, està immers en una forta crisi derivada, en gran part, pel conflicte econòmic obert amb l'Ajuntament de Tarragona, a qui el club li reclama el compliment de compromisos en subvencions.

tracking