Diari Més

Querol s'afegeix a la llista de baixes del Reus amb Atienza, Guzzo i Vítor

L’extrem, pendent de l’abast de la seva lesió al genoll, es va perdre el partit contra el València Mestalla

Atienza, Guzzo i Vitor, a les grades de l'Estadi Municipal de Reus durant el partit contra el Cornellà.

Querol s'afegeix a la llista de baixes del Reus amb Atienza, Guzzo i VítorOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’extrem David Querol es va sumar en el partit del passat dissabte contra el València Mestalla a la llista de baixes mèdiques del CF Reus Deportiu, que completen el central Atienza i els migcampistes Guzzo i Vítor. Segons fonts del club, el reusenc no va entrar al còmput de convocats per jugar contra el filial del València per unes molèsties físiques. Tot i que a priori no sembla una lesió important, el club estaria a l’espera d’unes proves mèdiques per concretar-ne l’abast.

La lesió és fruit d’una jugada a les acaballes del partit contra el Cornellà de dimarts passat, que els roig-i-negres van guanyar per 1-0. Querol, gairebé a la línia de l’àrea del porter, es disposava a rematar a boca de canó una centrada. No va poder engaltar bé la pilota i, pel que sembla, va fer un mal gest amb el genoll. De seguida va notar que la cosa no anava bé. Era el minut 88 de l’enfrontament, i el jugador va abandonar a peu coix el terreny de joc, amb el cap cot.

Preguntat en la roda de premsa posterior el tècnic roig-i-negre, Aritz López Garai, va afirmar que els metges li estaven mirant el genoll. «Espero que no sigui res greu, no estem com per perdre més efectius...», va lamentar. A l’espera de les proves mèdiques, de moment les molèsties han provocat que l’extrem de 28 anys no pogués ajudar els seus companys en el partit a Paterna, que van empatar 2-2.

Els altres jugadors roig-i-negres que són baixa són Pichu Atienza, Vítor i Guzzo. Els dos primers arrosseguen molèsties des de tota la pretemporada que encara no els han permès disputar cap enfrontament. En el cas d’Atienza, López Garai espera poder comptar amb ell en l’estrena lliguera, el 21 d’agost a casa del Lugo. També espera el mateix de Vítor, tot i que sobre el portuguès es mostra més prudent per l’historial que té el genoll de l’estilet portuguès. Cal recordar que la segona jornada, el diumenge 27, el Reus rebrà la visita del Gimnàstic de Tarragona en el que serà el primer dels dos derbis.

Pel que fa a Guzzo, fa dues setmanes va ser operat d’un trencament de menisc al genoll dret, una lesió que el tindrà fora del terreny de joc durant cinc mesos. Tant al cordobès com als dos portuguesos se’ls va veure a la grada observant els seus companys en la visita del Cornellà.

tracking