Diari Més

Vòlei Platja

L'Open Internacional de Tarragona de vòlei platja estarà dedicat a la memòria de Mª Isabel Negueruela

Aquest divendres s'ha presentat la competició, patrocinada per Repsol, que es disputarà a l'Arrabassada del 10 al 13 d'agost

La presentació de la competició s'ha fet aquest divendres a l'Ajuntament de Tarragona.

L'Open Internacional de Tarragona de vòlei platja estarà dedicat a la memòria de Mª Isabel NegueruelaMauri Fernandez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres s'ha presentat, al consistori tarragoní, el Tarragona International Open. Trofeu Repsol. Memorial M. Isabel Negueruela. La presentació ha comptat amb la presència d'Elisa Vedrina, Consellera d'Esports; Luis García, director de Madison Sports Màrqueting; Josep Bertran, responsable de comunicació de Repsol Tarragona i els jugadors del torneig Carles Mora, Javier Naya i Laura Pallarés.

També han assistit a la presentació familiars de la regidora Mª Isabel Negueruela. Aquest any la prova portarà a més el nom de Memorial Mª Isabel Negueruela en homenatge a la regidora per la seva tasca, el seu suport i el seu treball en favor de l'esport del vòlei platja.

L'Open se celebrarà del 10 al 13 d'agost a la platja de l'Arrabassada i comptarà amb la participació de 54 parelles de 9 nacionalitats.Aquest esdeveniment serà la cinquena prova del Madison Beach Volley Tour 2017, Circuit Nacional de Vòlei Platja, que ja ha recorregut les ciutats de Barcelona, València, Ayamonte i Laredo.

tracking