Diari Més

L'AEK Atenes demana per carta que Dídac Vilà deixi d'entrenar al Reus

El club roig-i-negre diu que no ha rebut la missiva, i que es manté al marge del conflicte entre Vilà i els grecs

El lateral (tercer per la dreta) s'entrena a les ordres de López Garai mentre no es resol el seu cas.

L'AEK Atenes demana per carta que Dídac Vilà deixi d'entrenar al ReusCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEK Atenes ha enviat una carta al CF Reus Deportiu demanant que Dídac Vilà deixi d’entrenar amb els roig-i-negres, al·legant que el jugador encara té un contracte en vigor amb el club hel·lè. Així ho asseguren fonts properes a Vilà, que ho veuen com un capítol més del que consideren una campanya obsessiva de l’AEK Atenes contra el lateral esquerre. Vilà s’entrena a les ordres de López Garai des del passat dilluns 24 de juliol mentre espera que es resolgui el conflicte amb l’equip on va jugar la temporada passada.

L’Espanyol estava a punt de fitxar el mataroní –fins i tot havia passat la revisió mèdica–, quan l’equip grec va comunicar als blanc-i-blaus que encara formava part del seu club, i que el seu contracte finalitzava el 2018. A partir de llavors l’Espanyol va congelar el fitxatge a l’espera que Vilà i l’AEK Atenes resolguessin el conflicte. El jugador i el seu entorn asseguren que el contracte finalitzava el passat 30 de juny, i denuncien que els grecs haurien falsificat la seva signatura per allargar-li el contracte de forma fraudulenta. Afirmen que tenen proves de la falsificació, i que han demanat a la FIFA que resolgui el conflicte. Tot i que estan segurs que el cas es resoldrà a favor seu, busquen una solució mediada perquè temen que mentre no hi hi hagi un veredicte es pugui passar uns mesos sense jugar.

Després de 15 dies entrenant en solitari, el jugador va demanar al club roig-i-negre afegir-se a la seva disciplina d’entrenament mentre espera una resolució del cas, lluny del focus mediàtic de l’Espanyol. Des de llavors, Vilà s’exercita a les ordres de López Garai. Tot i que l’Espanyol seria la primera opció, i que el club barceloní de moment no ha contractat cap altre lateral esquerre, l’exjugador d’equips com el Milan, l’Eibar o el mateix Espanyol té ofertes d’altres equips de la Primera Si una cosa tenen clara, asseguren, és que el jugador en cap cas tornarà a la disciplina de l’AEK Atenes.

Per la seva banda, fonts del club reusenc han afirmat a aquest diari que es mantenen al marge del conflicte entre l’AEK Atenes i Vilà, i que encara no han rebut cap carta del club grec. Sobre una possible incorporació del jugador amb el Reus, l’entorn de Vilà afirma que no entra dins els seus plans, ja que asseguren que a banda de l’Espanyol el jugador ha tingut ofertes d’altres equips de les primeres categories d’Espanya, Anglaterra, França i Turquia. Tot i això, no descarten que pugui ser una possibilitat més endavant, si quan s’hagi resolt el cas s’han tancat aquestes portes.

D’altra banda, els roig-i-negres han negat que hagin demanat el transfer del jugador, com ahir afirmava la COPE. El mitjà indicava que una normativa UEFA obliga un club a donar el transfer a un jugador si va a un equip d’una categoria inferior, i que els reusencs ho haurien fet per cedir-lo després als blanc-i-blaus. A banda del Reus, l’entorn de Vilà també ha negat que es contempli aquesta maniobra.

tracking