Diari Més

El CF Reus preveu començar la lliga sense patrocinador a la samarreta

El club assegura que té tres propostes sobre la taula «tan interessants» que retardaran la presa de la decisió

Tot i que l'equip juga els amistosos sense el logo de Borges, les equipacions que es venen a la CF Reus Store segueix tenint-lo.

El CF Reus preveu començar la lliga sense patrocinador a la samarretaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Prendrem la decisió amb la lliga començada». Així de contundent es va mostrar el president del CF Reus Deportiu, Xavier Llastarri, preguntat per l’estat de les negociacions per signar el patrocinador principal del club per les properes campanyes. La samarreta roig-i-negra deixarà de lluir a partir d’aquesta temporada el logo de l’empresa Borges, i el seu substitut és encara una incògnita. Llastarri assegura a aquest diari que la decisió s’allargarà degut a la dificultat de triar entre lesdiferents propostes rebudes: «Tenim com a mínim tres opcions sobre la taula, i les tres són tan interessants, que el més probable és que el dia 20 d’agost no estrenarem el nou esponsor».

Tot i no voler revelar els candidats, el president roig-i-negre ha assegurat que entre ells hi ha companyies amb presència catalana, espanyola i estrangera. Llastarri no vol aventurar-se a avançar quin percentatge de creixement d’ingressos hi haurà amb el canvi de patrocinador: «No és només el tema econòmic, que cada candidat manifesta amb condicions diferents, sinó també el tipus de recolzament que et pot oferir». En aquest sentit, el president agraeix a l’empresa Borges pel suport que ha donat a l’equip en les darreres campanyes. «En els anys que les hem passat més magres, ens han donat una empenta econòmica que ens ha anat molt bé», afirma Llastarri, que assegura que els van informar amb suficient previsió que no els renovarien.

Per la seva banda en una entrevista recent a la cadena SER el propietari del club, Joan Oliver, va manifestar que mantenir Borges com a patrocinador la temporada passada va ser un «premi» al suport que els havien donat fins ara, però que ara necessitaven un patrocinador concorde a la nova categoria del club. Excepte en el cas del porter, la resta de jugadors han exhibit samarretes sense el logo de Borges en els tres primers amistosos que han disputat. Tot i això, les equipacions que es venen a la CF Reus Store segueixen portant el logo de l’empresa d’alimentació.

tracking