Diari Més

Nova prova de Primera en la pretemporada reusenca

El CF Reus juga al País Basc contra l’Athletic de Bilbao (19:00h)

Els reusencs s'han entrenat a Elotxelerri.

Nova prova de Primera en la pretemporada reusencaCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pretemporada roig-i-negra no s’atura. Després de l’stage de pretemporada a Rialp i dels amistosos a Ascó i al Municipal de Reus, el conjunt entrenat per Aritz López Garai és al País Basc per afrontar una nova prova en forma de partit contra un històric de la Primera Divisió. L’Athletic Club de Bilbao serà el rival del tercer amistós de pretemporada en un partit que es disputarà a les instal·lacions del SD Leioa.

Aquest dissabte al matí la plantilla reusenca s’ha entrenat a Elotxelerri, instal·lacions del CD Loiu. Després d’haver arribat el divendres al País Basc, els homes de López Garai ja s’han exercitat pensant en el partit d’aquest dissabte al vespre davant un rival de la màxima categoria del futbol estatal, el segon després del matx contra el Vila-real.

A l’entrenament del CF Reus a Elotxelerri s’hi ha desplaçat José Mari Amorrortu, director esportiu de l’Athletic Club. Amorrortu ha estat rebut pel president reusenc, Xavier Llastarri; pel representant de la Direcció Esportiva, Ferran Asensio; i pel propi López Garai.

El partit d’aquest vespre, a les 19:00h., serà el tercer amistós de pretemporada del conjunt reusenc. Els roig-i-negres van estrenar els partits de preparació amb una victòria 0-1 al camp de l’Ascó abans de presentar-se a l’afició caient per 0-1 al Municipal de Reus enfront el Vila-real.

tracking