Diari Més

Javi Jiménez signa avui amb el Nàstic

El lateral es comprometrà per les tres properes temporades

Javi Jiménez, a l'esquerra, arribarà al Nàstic procedent del filial del Málaga.

El Nàstic ultima el fitxatge de Javi Jiménez, que propiciarà la sortida de MossaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javi Jiménez ‘Guasa’ es convertirà, en les properes hores d’aquest dissabte, en nou fitxatge del Nàstic. El lateral esquerre, procedent de l’Atlètic Malagueny, signarà avui el contracte que el vincularà amb el conjunt grana les tres properes temporades. La seva arribada propiciarà la marxa de Mossa a l’Oviedo.

Lluís Carreras podrà comptar amb un lateral jove, de 21 anys, amb un perfil ofensiu, físic i amb bon toc de pilota. Jiménez ha jugat al filial del Màlaga a Tercera Divisió i es va quedar a les portes de l’ascens a Segona Divisió B. Precisament el conjunt andalús es queda el dret de recompra del lateral i un percentatge de la seva venda en cas que el Nàstic el traspassés a un altre club.

L’arribada de Javi Jiménez seria possible gràcies a un acord de traspàs entre Oviedo i Nàstic per Mossa, qui ja va comunicar la seva intenció d’abandonar el conjunt grana per militar a les files asturianes. Al Nou Estadi, Jiménez competirà per la titularitat al lateral esquerre amb Abraham Minero, que va obtenir la carta de llibertat del Saragossa per poder fitxar pel Nàstic.

tracking