Diari Més

Edu Bedia, descartat del Zaragoza, li diu 'no' al Reus

El futbolista càntabre prefereix esperar altres ofertes econòmiques més interessants

Imatge d'arxiu de Bedia quan militava a l'Oviedo.

Edu Bedia, descartat del Zaragoza, li diu 'no' al ReusReal Oviedo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

EduBediaés un dels futbolistes descartats perNatxoGonzález de l'actual plantilla del RealZaragozaper la pròxima temporada, que començarà abans d'agost.

Un dels equips que havia presentat oferta per ell ha estat elCFReus, però el mateix jugador ha decidit frenar la possibilitat del seu fitxatge per l'equip del Baix Camp. ElZaragozaveia amb bons ulls aquesttrasbàsi li havia donat al jugador la carta de llibertat per incorporar-se al conjunt reusenc.

El migcampista, però, segons que explica a la seva edició d'avui el rotatiuHeraldode Aragón, hauria decidit no acceptar l'oferta del Reus i esperar altres propostes que li siguin econòmicament més rendibles.

El RealZaragozano compta amb ell i de fet aquesta pretemporada no participa en els amistosos de l'equip aragonès i s'exercita a banda de la resta de l'equip. ABedia, però, li queda una temporada de contracte amb elZaragozai el seu salari supera els 200.000 euros anuals, xifra que pot complicar les aspiracions del mateix jugador a l'hora de trobar nou equip.

SegonsHeraldo, el Reus consideraBediacom un bon recanvi per la marxa de RamonFolchi manté oberta l'oferta feta pel jugador a l'espera de què canviï la seva decisió els pròxims dies.Bediava arribar al mercat d'hivern passat al Saragossa procedent de l'Oviedo, on precisament ara milita l'excapità reusenc,Folch.

tracking