Diari Més

El Nàstic signa avui el fitxatge de l'extrem de l'Sporting Álvaro Bustos

Els grana s’han avançat a dos equips, un de Primera, que estaven interessats en aquest jove de 22 anys

Bustos, durant la seva presentació amb el CD Mirandés, el seu últim equip.

El Nàstic signa avui el fitxatge de l'extrem de l'Sporting Álvaro BustosCD Mirandés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona i Álvaro Bustos signaran al llarg d’aquest matí la incorporació a les files grana de l’extrem esquerre, que acaba de rescindir el que el lligava a l’Sporting de Gijón. Els granes han fet oficial aquest vespre el final de l’etapa de Bustos com a jugador del seu equip, després de comunicar-li que no entra als plans de l’actual entrenador Paco Herrera. El jugador s’ha decantat per afegir-se a la disciplina del Nàstic i rebutjar les dues altres ofertes que tenia, una d’elles d’un equip de Primera.

De 22 anys, Bustos és un jugador asturià format a les categories inferiors de l’Sporting, l’equip de la seva ciutat. La temporada 2011-2012 va començar a jugar a l’Sporting B. Considerat una de les joies de la pedrera, les lesions van dificultar la progressió que se li intuïa. Primer va ser un trencament de lligament creuat anterior i de dos meniscos a la cama esquerra el van mantenir sis mesos de baixa.

El jugador es va refer del cop fins al punt que Abelardo el va fer debutar amb el primer equip el setembre de 2014, en el partit de la Copa del Rei que els va enfrontar al Valladolid, i que el seu conjunt va perdre 1-3. Dos mesos més tard es va produir una altra lesió similar al genoll dret, que el va mantenir vuit mesos inactiu. La temporada següent el filial va baixar a Tercera divisió i va ser cedit al Mirandés, on va marcar 2 gols en els 26 partits que va jugar, 14 d’ells com a titular.

Al Nàstic compartirà vestuari amb dos coneguts. Un d’ells és Maikel Mesa, que també va jugar la temporada passada amb ell al Mirandés, que va descendir a la Segona B. L’altre és Juan Muñiz, també format al planter de l’Sporting de Gijón. Envoltat per ells i la resta dels seus companys, Bustos buscarà confirmar la seva progressió com a futbolista, competint amb Jean Luc i amb el recent arribat Tete Morente. Álvaro Bustos ha jugat 93 partits a les categories de plata i bronze, en els quals ha marcat dos gols i ha fet dues assistències.

tracking