Diari Més

El CF Reus fitxa a la perla de la pedrera blaugrana Àlex Carbonell

Amb només 19 anys, el de Bellaterra ja ha debutat a les ordres de Luis Enrique a la Copa del Rei

Àlex Carbonell amb el reusenc Sergi Roberto, en un entrenament amb el primer equip blaugrana.

El CF Reus fitxa a la perla de la pedrera blaugrana Àlex CarbonellEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus ha tancat el fitxatge per tres temporades d’Àlex Carbonell, un dels jugadors amb més projecció de la pedrera del Barça. Amb només 19 anys, la promesa blaugrana s’ha convertit en el migcampista ofensiu que, junt amb dos jugadors d’atac, necessitava el nou entrenador Aritz López Garai per completar la plantilla que els ha de consolidar a la Segona divisió.

El passat novembre Àlex Carbonell va sortir de titular contra l’Hèrcules vestit amb la samarreta del primer equip del Barça. Era l’anada de la primera ronda de la Copa del Rei. Després de 70 minuts, el va substituir André Gomes. Un mes abans ja havia jugat a les ordres de Luis Enrique, aquest cop jugant la Supercopa de Catalunya que l’Espanyol va guanyar per la mínima. L’entrenador asturià va tornar a dipositar la confiança en ell aquest abril, convocant-lo per un partit contra el Màlaga a La Rosaleda.

Segons afirma Mundo Deportivo, aquesta temporada el jugador no entrava als esquemes de Gerard López. Ara el jove de Bellaterra, vestit de roig-i-negre, intentarà demostrar-li al seu ja exentrenador que s’ha equivocat deixant-lo marxar. Entre altres, tindrà dues ocasions de primera mà quan els reusencs s’enfrontin al filial blaugrana.

No seria el primer cop que aquest jove demostra al Barça que s’ha equivocat deixant-lo marxar. L’estiu del 2011, quan militava a l’Infantil B blaugrana, no va passar el tall del club i va incorporar-se al Cornellà. Allà va deixar el lateral dret que havia ocupat fins llavors, per passar a jugar de mitjapunta. Les seves bones actuacions van fer que el Barça el repesqués, quan el Madrid ja li havia ofert un lloc al seu planter.

Jugador polivalent tot i la seva curta edat, Carbonell també ha jugat d’extrem i de fals nou. Militant amb el juvenil B del Barça es va convertir en el màxim golejador de l’equip. Reus espera que la que obre ara sigui brillant.

tracking