Diari Més

El Vila-real posa avui a prova el nou CF Reus d'Aritz davant els aficionats

A partir de les 8 del vespre, la ciutat podrà veure per primer cop en acció els sis fitxatges realitzats fins ara

L'afició roig-i-negra animant en una imatge d'arxiu d'un partit de la temporada passada.

El Vila-real posa avui a prova el nou CF Reus d'Aritz davant els aficionatsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Estadi Municipal de Reus podrà veure en acció, a partir de les 8 del vespre, el nou CF Reus d’Aritz López Garai davant el Vila-real. Serà un dia de primeres impressions pel porter Santamaría, pel lateral Álex Menéndez, pel central Pablo Íñiguez i pels migcampistes Gus Ledes, Borja Fernández i Tito. Els sis van debutar dissabte en la victòria per la mínima en el partit de pretemporada disputat al camp de l’Ascó (0-1), però el d’avui serà diferent. No hi ha cap punt ni cap eliminatòria en joc, però sí la necessitat d’oferir una bona imatge en el debut davant de l’afició, contra un equip de Primera divisió, en un estadi que es preveu que ofereixi un aspecte espectacular.

Amb el Vila-real arribarà un vell conegut de l’afició, el portuguès Rubén Semedo, que va jugar al CF Reus la temporada 2014-2015 cedit de l’Sporting de Portugal. Després de l’equip de La Plana, el proper test dels reusencs serà a Leioa (Biscaia), contra l’Athlètic de Bilbao. El Mestalla, el Cornellà i el Girona seran els altres equips que posaran a prova els reusencs, que necessiten incorporar un migcampista ofensiu i dos atacants.

De 20 a 48 euros, o gratuït amb el carnet d’abonat

Per al partit contra el conjunt de La Plana, els preus són de 20€ a Gol, 25€ a Lateral, 36€ a Tribuna Baixa i 48€ a Tribuna Alta. Els abonats del club i els membres del carnet ‘Sóc del Reus’, podran accedir gratuïtament a l’Estadi, així com els integrants del futbol base roig-i-negre. Els abonats que no puguin recollir el seu carnet abans de les 15.00 horesa la Botiga del club, podran fer-ho a les taquilles de l’Estadi a partir de les 17.00 hores, tres hores abans del començament del partit. Tots els seguidors membres del carnet ‘Sóc del Reus’ podran extreure l’entrada a partir de les 17.00 hores a les taquilles de l’Estadi.

tracking