Diari Més

El Reus s'estrena amb nota a casa tot i la derrota contra el Vila-real (0-1)

Semedo, que va vestir de roig-i-negre fa tres anys, ha marcat l’únic gol del partit

L'afició roig-i-negra animant en una imatge d'arxiu d'un partit de la temporada passada.

El Vila-real posa avui a prova el nou CF Reus d'Aritz davant els aficionatsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Reus Deportiu de López Garai ha superat amb bona nota el seu primer enfrontament a l’Estadi Municipal de Reus tot i la derrota fruit del solitari gol de Semedo (0-1), el central del Vila-real que ha tornat avui al camp on va eclosionar vestit de roig-i-negre quan l’equip militava a la Segona B.

Quan s’havien disputat 9 minuts de partit, Semedo s’ha trobat amb un mal refús de la defensa d’un rebuig d’Edgar Badia que s’ha quedat curt. Des l’alçada del punt de penal, el portuguès l’ha clavat gairebé sense oposició per l’esquerra del porter.

El partit encara estava per definir, i els reusencs no han deixat que aquest gol en marqués el destí. Lluny d’arronsar-se, després d’aquesta estrebada l’equip de López Garai ha començat empènyer amunt, gràcies en part a la bona sortida de pilota del recent incorporat central Íñiguez i al desequilibri d’Haro i Marimón.

Els roig-i-negres s’han anat creixent, i han generat diverses ocasions de gol. La primera clara ha estat al minut 20 fruit d’una falta lateral, jugada assatjada entre Gus Ledes i Jorge Miramón qui, després de retallar des de la dreta, ha xutat ras des de la frontal. Andrés Fernández, molt atent, l’ha interceptat. Poc després, a Querol li han pres la cartera just quan anava a xutar a boca de canó, després d’entrar retallant des de la frontal i fins l’àrea del porter.

En l’últim quart d’hora el domini reusenc s’ha intensificat. Gus Ledes, Edgar Hernández i Íñiguez han xutat a porta, però els intents s’han estavellat a la defensa contrària o han estat aturats pel porter.

La segona part ha tingut paral·lelismes amb la primera. Després d’un inici fluix dels roig-i-negres, en què el Vila-real ha tingut ocasions clares per ampliar el resultat, els reusencs s’han anat creixent fins que el darrer quart d’hora han gaudit de diverses ocasions per fer l’empat, una de les més clares de Carbia al minut 80.

CF Reus.

Edgar Badia, Marcel Meseguer (Tito 46’), Miguel García (Álex Menéndez 65’), Jesús Olmo (Gonzalo Pereira 80’), Pablo Íñiguez (Aleix Fernández 65’), Gus Ledes (Máyor 65’), David Querol (Fran Carbia 65’), Borja Fernández (Ricardo Vaz 65’), Edgar Hernández (Joan Campins 65’), Jorge Miramón (Jordi Oribe 65’), David Haro (Modest Notario 65’).

Vila-real.

Andrés Fernández, Mario, Semedo (Álvaro 65’), Samu Castillejo, J. Costa (Rukavina 57’), Rodrigo, Bakambu (Leo Suárez 65’), Sansone (Mario 74’), Soriano (Ramiro 80’), Bonera (Soldado 65’), Chuca (Fornals 46’).

Gol.

0-1, Semedo, (9’); 1-1, Sory, (76’).

Àrbitre.

Subirats Matamoros, Josep (col·legi català). No ha mostrat la targeta groga.

Incidències.

L’estadi Municipal de Reus ha acollit 1.500 espectadors.

tracking