Diari Més

El Nàstic arriba a l'equador de l'stage d'Olot

Un matx durant l'entrenament ha servit per començar a intuir les línies mestres de l’estil de joc del Nàstic 17/18

Imatge d'un dels entrenaments a Olot.

El Nàstic arriba a l'equador de l'stage d'OlotNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els homes de Lluís Carreres han realitzat avui el tercer dia d’stage de pretemporada a Olot, arribant així a l’equador d’aquesta concentració.

Els tarragonins han iniciat l’entrenament matinal a les 10 hores, en una sessió que el tècnic català ha aprofitat per fer un partit entre dos combinats granes.

La part inicial de la sessió ha comptat amb un suau escalfament i un seguit d’exercicis tècnics d’activació. La part central ha estat emprada pels tècnics per a realitzar el partit d’entrenament, fent jugar a tots els homes disponibles. El matx ha estat dividit en dues parts de 25 minuts, que han servit per començar a intuir les línies mestres de l’estil de joc del Nàstic 17/18.

Finalment, els jugadors han realitzat un treball específic d’estiraments per recuperar-se de la càrrega dels primers tres dies d’entrenament.

La plantilla ha disposat de la tarda lliure, fet que han aprofitat alguns jugadors per visitar la població d’Olot i per gaudir dels magnífics paratges naturals de la zona volcànica de la Garrotxa, on està concentrat l’equip.

Els homes de Lluís Carreras entrenaran demà, en doble sessió de matí i tarda. A partir de les 10 hores, els grana s’exercitaran al Municipal Joanetes; mentre que a la tarda, a les 18:30 hores, ho faran al Municipal d’Hostalets.

tracking